07-05-2015، 13:38
(07-05-2015، 13:32)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 13:30)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخ
(07-05-2015، 13:21)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 13:20)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخخ
(07-05-2015، 13:16)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وچ
آرش بهم گفته
بهش میگی گمشو از جلو چشام با اون چشات خخخخ
آهنگه
با معنی برات بزارم...؟
آره با اون چشاش زل میزنه رنگی ام هس آدم میترسه!
کثافت صبح داشتم میرفتم باشگاه از در داشتم میرفتم یهو یه دسمالمرطوب گرف تو صورتم همه آرایشمو پاک کردو در رفت
کتاااافت!:|
باهاش لجی...اونم لج میکنه...!
فضوله؟
اوووف تا دلت بخواد
فوضول ک نیس بلا جونه
مثل سمور خونتو میمکه!
پسر بدی ولی نیس....!
تولدشو بهش تبریک گفتی...؟
(07-05-2015، 13:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه دیگه نمیدم...!
(07-05-2015، 13:30)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 13:27)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرنوش میدنی الانـ نقشـ پارازیت رو داری عزیزمـ؟
||:
واستون این همه آهنگ تایپ میکنم سه ساعت ونوقت پارارزیت میشم....آهنگ به این زیبایی
این با معنی...!
‘Cause you don’t see
چون منو نمی بینی
Whenever you kiss him
هر وقت اونو می بوسیش
I’m breaking
من خورد میشم
Oh how I wish that was me
اوه چقدر دلم میخواست من جای اون بودم
بعد بگین من به فکرتون نیستم...!
اینگلیش فینگلیش خلاف قوانینه-_-
آره بش گفتم روز انگل جامعه شدن و بدبخت کردن خانوادت مبارک