(07-05-2015، 21:15)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 21:13)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینو ببینید :|||
به عمم کاری نداشته باشین ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.irannaz.com/images/2015/04/Photos-of-the-ugliest-women-artificial-irannaz-com-2.jpg
اوووووووووف..این دیگه کی بود...لب بود دست و پا در اورد
دماغشو :|
قد لوله خودکآر بیکه :|
(07-05-2015، 21:15)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 21:13)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 21:09)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من یه چی گفتدم |=
(07-05-2015، 21:06)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به به فاطی (:
تو آسمونا دنبالت میگشتیم .. ._.
تو خوبی !؟ ..
من :|
من |:
من .. ؟ اگه فآطول بزاره آره .-.
ببخشید من نمیشنآسم ._.*
یهو .. ._.
ها ها ها ((:
تو خوبی .. ؟
_______
فآطی من با خالت طرفم :v