08-05-2015، 19:46
(08-05-2015، 19:44)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2015، 19:27)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♪Rιнαηηα♪
وب بیگ بنگ هـــــــــــــــــک شد!
خخخخ
من اسم ندارم :/
فک کنم اسمم کیمیا بود -_- یا شایدن ملیکا :/ اصن همون ریحانا بگو -_-
چیییییییییی o_O حک شد @_@
(08-05-2015، 19:35)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2015، 19:32)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا ب گفته خودش خاصه ولی من فکر کنم روانیه:|
(08-05-2015، 19:29)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2015، 19:25)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مل مل ؟ این کیه؟
نه باوا همه تغییر اسم دادن مثل اینع که همه قیافه هاشون عوض شده از کجا یادم باشه اخه
حالا ایسان اوا این ها رو یادم
سعی کن دوس دختر منو از یادت بندازی بیرون مشتی!
مل مل نمیشناسی؟
باشه حالا
حالا این کیه؟
(08-05-2015، 19:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام فاطی شماره 1
+
سلام فاطی شماره 2 :|||
:||||||||
اون گوسفنده بود تو تلویزیون همونه فک کن:|||
گوسفند؟ تلویزیون؟
نمی دونم من کلا tv نمی بینم
حالا اسکول بود یا با شعور؟
کلا فکرای تو شرو ورن :/
من مل ملو میگم:|