۸- کارمندان هیتلر به شکل مخفیانه فیلم هایی از شکنجه یا اعدام زندانیان سیاسی برای او می ساختند چرا که او از تماشای آن ها بسیار لذت می برد.
ببخشید فرید جان قصد جسارت ندارم.ولی فکر نکنم بخش هشتم سندیت داشته باشه.
هیتلر یک انسان خیلی خوشقلب و مهربون بود.
گفته شده وقتی قناری کاخ صدر اعظمی فوت کرد هیتلر تا چند روز برای اون قناری گریه میکرد و دپرس شده بود
همانطور که میدونید هیتلر گیاه خوار هم بود و اصلا گوشت هم نمیخورد برای اینکه ذبح کردن حیوانات رو یک کار غیر انسانی و ناجوانمردانه میدونست.
چنین آدمی چجوری از دیدن فیلم شکنجه زندانیان لذت میبرد؟
یک نکته ی دیگرو هم من اضافه کنم که هیتلر اصلا حقوق صدر اعظمیش رو دریافت نکرد و به درآمد فروش کتاب نبرد من اکتفا کرد.
همچنین بعد از فوت پدر مادرش تمام ارثی که بهش رسید رو به خواهرش بخشید تا خواهرش بتونه راحت زندگی کنه.
ببخشید فرید جان قصد جسارت ندارم.ولی فکر نکنم بخش هشتم سندیت داشته باشه.
هیتلر یک انسان خیلی خوشقلب و مهربون بود.
گفته شده وقتی قناری کاخ صدر اعظمی فوت کرد هیتلر تا چند روز برای اون قناری گریه میکرد و دپرس شده بود
همانطور که میدونید هیتلر گیاه خوار هم بود و اصلا گوشت هم نمیخورد برای اینکه ذبح کردن حیوانات رو یک کار غیر انسانی و ناجوانمردانه میدونست.
چنین آدمی چجوری از دیدن فیلم شکنجه زندانیان لذت میبرد؟
یک نکته ی دیگرو هم من اضافه کنم که هیتلر اصلا حقوق صدر اعظمیش رو دریافت نکرد و به درآمد فروش کتاب نبرد من اکتفا کرد.
همچنین بعد از فوت پدر مادرش تمام ارثی که بهش رسید رو به خواهرش بخشید تا خواهرش بتونه راحت زندگی کنه.