15-05-2015، 14:53
(15-05-2015، 14:46)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جنیفر لوپز میخوام ._.
(15-05-2015، 14:42)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 14:37)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 14:33)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون موقع من 4 تا زن و کنترل میکردم ._.
(15-05-2015، 14:30)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زندگی ._.
آفرین ._.
مثل اینکه قبلا در این موقعیت قرار گرفتی ! :hiccp:
خُ بقیش ؟ ._.
اون موقع تنها پسر گ.آ من بودم ._.
گونه یه نایاب بودم همه منو رو هوا میزدن :>
طلــآق دآدی ؟! =O
(15-05-2015، 14:38)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ی نگا به آینه بینداز ._.*
من ؟ مُخاطب ؟ بگو به حضرت عباس =O !
باز تسبیحت گمشده ؟ :|
عه عه عه =|
تـو روز روشن تــو چشـآی من نگــآ میکنهـ دروغ میگهـ =||
از صبح دآرم ذکـر میگم بـآش ـــ ـــ*
××
به جدیدترین عضو انجمن، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فیض اباد ، خوشآمد میگوییم.
چشای باباغوریت همه جا رو نگاه میکنن جز من ــ ــ *
نخیرمـ :\ تسبیحت اینجاس دست من .__.
نکنه زاپاس داری ؟ :|
(15-05-2015، 14:43)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و مزرعه مشغول کار و شخمم ،اگر که محصول نمیده .... به من چه!
من مثل آفتاب و تو مثل سایه م ، دلم می خواد دست بزنی به... گوشم!
سوسیس که مزه نداره سس بمال ، دختره همسایه اومد.... گل بچین!
کمتر دم از انرژی پاک بزن ؛ زانو بزن یکم برام ... شعر بخون!
این دختره که خیلی سر به زیره ،از صبح تا شب همش به فکر... درسه!
رفیق من همش حرف حق بزن ، صابون و بردار تو حموم.... گریه کن!
بچه بودم به جوجه نون می دادم ، تو زیرزمین همیشه.... می نشستم!
یه کم ازین هوا تنفس بکن ، شبهای جمعه تا سحر.... دعا کن!
._.
(15-05-2015، 14:42)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هوم |:
(15-05-2015، 14:37)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 14:33)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون موقع من 4 تا زن و کنترل میکردم ._.
آفرین ._.
مثل اینکه قبلا در این موقعیت قرار گرفتی ! :hiccp:
خُ بقیش ؟ ._.
اون موقع تنها پسر گ.آ من بودم ._.
گونه یه نایاب بودم همه منو رو هوا میزدن :>
امیر پسر فضایی :| .__.
تایپکتو خودمـ میزنمـ ._.
مدالای افتخارتمـ رو میکنمـ (کنترل کردن و نگه داشتن 4 زن به طور همزمان ._. )
خوبه ؟ :|
قبلا 2 جلد کتاب زن شناسی دادم بیرون ._.
استقلال پرسپولیس ؟ ._.
اوهوم ._.
من منظورتو گرفتمـ.. !
الان زن میخوای ؟ ._.
شیب ؟ بام ؟ :| .__.