15-05-2015، 18:14
(15-05-2015، 18:11)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 18:07)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 18:03)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 18:01)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 17:59)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
والا تابستون چ حالی میاد. -.
4 نفر بودیم هرچه تا میخواستم نویسنده شیم و هرچ ار تا دختر باز:/\
مخصوصا منو علی
از اون جمع فقط من ب ی جایی رسیدم:}
خوبه خودتمـ اعتراف میکنی ..!!××
جوون بودم بآ حل بودم همه دوس داشتن خنگ بودم منم مجبور بود._.
الانم جونم باحال هم هستم همه هم دوس دارن ولی عاقل شدم ب هرکسی افتخارنمیدم:}
افتخآر نمیده !
اینقد مغرور نشو ..
فقط رنگت تغییر کرده و به بخش جدید دسترسی دآری -_-
(نآرآحت نشیآ قصد بدی نآرم )
متاسف..
الان دارم شوخی میکنم..
الان هم ک دارم اینطوری صحبت میکنم دارم خودمو خیلی خاکی نشون میدم و فقط محض شوخی گرچه من کلا شوخم چیزی ب نام غرور کاذب ندارم
(15-05-2015، 18:10)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 18:08)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوب چارتا سپاس جم نشد پس اکثریت دوس دارن ک من بمونم^_^
افتخار میدم میمونم:|
^_^
شیطونه میگه ._.
:||||
بش گوش نکن دارع تورو گمراه میکنه شیطونه. -.
منم شوخی کردم ...
به دل نگیر ..