15-05-2015، 22:00
(15-05-2015، 21:56)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب اون موقع قبل این بود ک قوانین عوض بشه وگرنه این موضوع هسته ای منم سیاسی حساب میشد
(15-05-2015، 21:52)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم اونـی که زدم بـآسه خـآرج بـود ._.
(15-05-2015، 21:49)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من خودم گفتم مشکل داره
(15-05-2015، 21:47)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 21:45)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با عنتر خآن هماهنگ کردم بعد زدم:|
بیــآن جمت میکنن من میخـوآستم اینـو بزنم نزدم ! میگن موضوع حیثیتـیهـ نبـآید بزنین =|
منم یه بـآر زدم اهـورآ میخـوآس اخطـآر بده .__________.
فقط به من گیر میدن پَ ؟ =||
ولی عنتر اقا گف مشکلی نیس
فک کنم چون مربوط به ایران نیس
تو امریکا و اینا ک این چیزا عادیه ب خاطر همین سیاسی حساب نشد(:
فکرشو بکن روحآنی تو پآرتی:|
چی میشه
روحــآنـی تــو آب دیدم نزدم گفتم میگیرنم :>