16-05-2015، 14:16
(16-05-2015، 14:10)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تسبیحت گم نشد دیشب ؟ ._.
(16-05-2015، 14:00)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-05-2015، 13:57)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شومپت ابادی =))))
(16-05-2015، 13:52)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-05-2015، 13:38)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فری بز بز قندی :>
نه من فعـلـا که تــو تـرشـی نشستـم تــآ اسب سفیـد بیــآد .___.
انجمن هرتهـ =|
هرتش کردن دیگهـ !! من ده بیستــآ پخ دآرم خـوآنده نشده از صـآبر !!
بـآ اینکه چندتــآشم الکـی عنـوآنشـو زدم کمک !! بـآزم نخـونده :|
امیــر شتـره :>
چطـوری یـآ نهـ ؟
خوبم خوبم
راسی امروز شنبس ._.
قرار بود یه امانتی بدی :>
بز بز قندی D:
امـآنتــی مــآل یکشنبه بـود شومپت آبـآدی
فقط تا 5 صب فردا وقت داری بدی ._.
راستی تانژانت چیست ؟ :>>
(16-05-2015، 13:57)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه عکس خرس دارم مو ها و چشاش اینجوریه ._.
(16-05-2015، 13:54)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-05-2015، 13:53)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام ._.
سلام همه ._.
یه زیبایی اواتارتو بگو ._.
کاری کردی نمیتونم بگم ملت :V
چشاش ._. موهاش ._. چیز کلاش ._.
اصن به تو چه >_<
قصد ازدواج نداره :V
دیشب جنیفر زنگ زد گفت دارم از دوریت میمیرم :>>
اهم اهم -_- .. !
چاخان نکن دیشب جنیفر خونه ی ما بود :>