اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

من که آدم خوبی هستم! پس چرا کسی مرا دوست ندارد؟

#1

من که آدم خوبی هستم! پس چرا کسی مرا دوست ندارد؟ روانشناس ها مدام در مطب خود با افرادی روبرو می شوند که با تعجب می پرسند: «چرا با همه تلاش و از خودگذشتگی که نسبت به دیگران نشان می دهم هیچکس مرا درک نمی کند. چرا تنهایم می گذارند و نادیده می گیرند؟»
اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید یا به هر نحوی با این موضوع آشنایی دارید، این پست را تا انتها بخوانید.




من که آدم خوبی هستم! پس چرا کسی مرا دوست ندارد؟ شاید برای شما جالب باشد بدانید که ادعای این گروه از افراد دور از واقعیت نیست. آنها هر چه انرژی و توان دارند مدام صرف دیگران می کنند. اما نوع ناخوشایندی از واقعیت در پایان این نوع محبت های یکجانبه نصیب شان می شود.
افرادی که مدام مشغول سرویس دادن به دیگران هستند از یک الگوی ثابت رفتاری استفاده می کنند که در یک دوره از زندگی، برای شان مفیدترین راهکار برای پذیرش شان در جمع و دستیابی به توجه و احترام بوده است. از دید روانکاوانه، نمی توانیم انکار کنیم افرادی که از خود مایه می گذرند در اصل و اساس، نیت اعمال شان برای دستیابی به یک نیاز عاطفی و شخصی است. آنها می خواهند هویتی دوست داشتنی و مثبت برای شخص خودشان بیافرینند. آنها در نهایت، توقعِ نوعی پاداش را در ضمیر خود می پرورانند.



من که آدم خوبی هستم! پس چرا کسی مرا دوست ندارد؟ این عمل مشخص، ریشه اش در نوعی از حافظه درازمدت انسانها ذخیره شده است. وقتی ما دوچرخه سواری را یاد می گیریم آن را به «حافظه آموخته های عملی» می سپاریم که تقریبا برای همیشه به یاد خواهیم داشت. افرادی که مدام مشغول محبت به دیگران هستند در حقیقت مشغول تکرار واکنشی هستند که خیلی قدیم ترها در محوطه «حافظه آموخته ها» ثبت کرده اند.



من که آدم خوبی هستم! پس چرا کسی مرا دوست ندارد؟ مثال مشخص این واقعه را در رفتار نوزادان می توان مشاهده کرد. آنها به اشکال مختلف تجربی و غریزی پی می برند که در ازای لبخند دوست داشتنی شان، از سرویس و محبت اضافه مادر و اطرافیان برخوردار خواهند شد. این واکنش ِ پاداش دهنده اگر به هر دلیلی در دوره های سنی دیگر ادامه یابد نوزادان فوق، الگوی آن را به صورت « حافظه آموخته های عملی» بر هویت ثابت خود افزایند.



من که آدم خوبی هستم! پس چرا کسی مرا دوست ندارد؟ افرادی که با وجود تلاش زیادشان برای کمک، محبت و سرویس به دیگران و بویژه با وجود تجربیات تلخ متمادی، دوباره در زندگی مرتکب آن می شوند در حقیقت مشغول تکرار یکی از الگوهای حافظه آموخته های عملی به صورت کمابیش خودکار هستند.



من که آدم خوبی هستم! پس چرا کسی مرا دوست ندارد؟ این افراد باید به این نتیجه مشخص برسند که رفتارشان و محبت افراطی تکراری شان به دیگران، شاید در یک دوره مشخص زندگی استراتژی خوبی بوده است ولی در سنین بعد یا شرایط مختلف راهگشای نیازهای عاطفی و اجتماعی شان نیست.



من که آدم خوبی هستم! پس چرا کسی مرا دوست ندارد؟ این افراد در ضمن خوب است بدانند که دلیل دور شدن دیگران فقط در خودخواهی آنها نیست. خیلی ها قدرت پاسخگویی به اندازه توجه و محبتی که دریافت می کنند را ندارند و مدام در اضطراب برابرسازی محبت به سر می برند. بعضی ها اصلا الگوی رفتاری و بده بستان عاطفی شان برای ماندگاری در یک رابطه فرق دارد. بعضی افراد به خاطر گناه ناشی از گرفتن سرویسی که قادر به جواب نیستند رابطه را ترک می کنند. بیشتر از همه دلیل به هم خوردن رابطه ها، توقع سرکوب شدهِ فردِ از خودگذشته است که در یکی از لحظات نامناسب، طلبکارانه بروز می کند و تصویر آشکارتری از نیت اعمال شان را بروز می دهد …

من مــــــی بافم ...تو مـــــــــی بافی...


من کلاه تا سـرت را گرم کنم...


تــــو دروغ  تا دلم را.....
[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من که آدم خوبی هستم! پس چرا کسی مرا دوست ندارد؟
[/sup]
پاسخ
 سپاس شده توسط saeid ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
من که آدم خوبی هستم! پس چرا کسی مرا دوست ندارد؟ - melina. takpar - 17-05-2015، 19:40

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دوست داری توی پیراهن نفر قبلی چی بندازی؟
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  اگه نفر قبليت اشبز باشه دوست داري برات چي درست كنه
Tongue دوست داری به سمت نفر قبلی چی پرت کنی؟
  اگر نفر قبلیت یه آدم مشهور باشه دوست داری کی باشه؟
  دوست داری نفر قبلیتو کجا ببینی؟
  دوست داری به نفر قبلیت چی بگی؟
  چی دوست داری از گذشته ی نفر قبلیت بدونی؟
  دوست داری جای کی باشی؟
  دوست داری چجوری بمیری؟

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان