اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اظهارات تند ایاد علاوی عليه ايران

اظهارات تند ایاد علاوی عليه ايران

معاون رئيس‌جمهور عراق گفت: اگر مذاکرات هسته‌اي ايران و غرب به مسائل منطقه اي مرتبط شود تاثيري منفي در منطقه خواهد داشت اما اگر منحصر به موضوع برنامه هسته‌اي باشد و از دستيابي ايران به سلاح هسته‌اي جلوگيري شود مسئله‌اي نيست. 
ایاد علاوي افزود: ايران در کنفرانس منطقه اي که در زمان نخست وزيري من تشکيل شد حضور داشت. هنوز کنفرانس برگزار نشده بود که ايراني ها حضور فعالي از خود نشان دادند. اما واقعيت اين است که ايران تاثيرگذاري گسترده اي در عراق دارد و من نمي دانم که مداخله ايران در عراق چگونه مثبت ارزيابي مي شود.

این سیاستمدار سكولار عراقی که با الجزيره گفتگو مي‌کرد، اضافه کرد: اگر آنچه در سوريه مي گذرد و آنچه در عراق و يمن و بحرين روي مي دهد در نظر بگيريم و اگر سخنان مقامات ايراني را مدنظر قرار دهيم مشاهده مي کنيم که مداخلات آنها منفي است. معاون رئيس جمهور عراق ادامه داد: به طور مثال يک مقام ايراني مي گويد بغداد پايتخت امپراتوري پارس است. ديگري مي گويد ما چهار يا پنج پايتخت منطقه را تحت کنترل داريم که شامل بيروت و دمشق و بغداد و صنعا است. اين سخنان را چگونه مي توان مثبت ارزيابي کرد.

وي گفت: من در ديداري که با وزير امور خارجه ايران در داووس سوئيس داشته‌ام اين مطلب را به او گفته ام. من گفتم که اين سخنان موجب التهاب سياسي مي شود. از راديوي ايران شنيده ايم که دو تن از افسران ارشد ايراني در سوريه و عراق حضور دارند. من اين مطالب را در داووس گفته ام.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
اظهارات تند ایاد علاوی عليه ايران - Mαяѕє - 18-05-2015، 18:56

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  كرونا و واكسن آن در شرف تحريم هاي ايران..!!!
  ماجرای پیاده کردن یک دکتر از هواپیما به بهانه کرونا+پاسخ ایرلاین و اظهارات مسافر
Heart اظهارات دبیرکل ناتو درباره انگیزه اصلی این سازمان برای ادامه فعالیت
  تازه‌ترین اظهارات ترامپ درباره منشأ کرونا
  عصبانیت عربستان از اظهارات فرمانده ایران
  اظهارات تکان‌دهنده یک فروشنده مواد مخدر!
  مفتی سعودی:حج امسال موفقيت اميز بود به دليل عدو حضور ايران!!
  عکس‌ کنار ساحل خانم رئیس‌جمهور را سوژه کرد/ حاشیه ورود رئیس‌جمهور کرواسی به ايران
  واکنش وزارت خارجه آمریکا به قرارداد اس ۳۰۰ و اظهارات ظریف درباره سوریه
  روسيه بجز ايران و سوريه دوست ديگري ندارد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان