06-09-2012، 14:01
(06-09-2012، 13:50)Black Player نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همه دنیا و دین دارن میگن استقلال من نمیدونم شما ماله چه قرنی هستید شایدم عطیقه هستید که از پرسپولیس طرفداری میکنید...
(06-09-2012، 11:32)soofia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-09-2012، 22:19)Black Player نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شمایی که در دربی 91 گوجه بهتون پرت میکنن...
پیروزی مدال گرفته/استقلال اس...ل گرفته
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شمایی که توی 10 دقیقه 3 تا گل میخورین چطوری میاین اینجا من که اگه جای شما بودم در عرق شرم غرق میشدم
دفعه ی بعد میخوایم بهتون در 3 دقیقه 10 تا بزنیم حواستون باشه
ما دربی باز هستیم
دفعه بعد انشاالله سس کچاپ...
یادم نمیاد پرسپولیس مدال گرفته باشه
خوب بعله فرهنگ استقلالی ها همینه هرچی دم دستشونه پرت میکنن
منم اگه جای شما بودم یادم نمیومد کسی مدال گرفته باشه
(05-09-2012، 21:46)soofia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هههههههههه
آخه من نمیدونم یکی بیاد به من بگه پرسپولیس هم شد تیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کریم انصاریفرد-سید جلال حسینی-شهاب گردان و.... لیست های خرید سرمربی پرسپولیس بودن اما خداییش
کریم انصاریفرد که تعطیله
سید جلال حسینی هم فقط لایه میخوره شهاب گردان هم مثله معمارزاده و حقیقی گل که خورد اسکور برد ورزشگاه رو میبینه
آخه این درد درمان شدنی نیست...![]()
آخه برو تیم خودتونو ببین
بعدا بیا حرف بزن
طرفدارانتونو دق دادید
آخه من موندم تیم شما استقلال هستش یا اس دق لال
استقلال هرچی باشه از چرت پولیس شما که بهتره