(23-05-2015، 20:57)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی عقبی ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SMoOoOoOoK
تو فیلم یان برمیگرده بعد از اینکه میمیره [ T_T ] ؟ ._.
من فصل بعدشم دیدم ._.
اره ._.
دیمن هم برمیگرده ._.
(23-05-2015، 20:48)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بنظرت چشم من برزخیه ؟ /:
(23-05-2015، 20:45)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه قده یه نخود شعور داشتی میفهمیدی که یه دختره تو آب -_-
(23-05-2015، 20:43)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اواتارت چیه ؟ ._.
(23-05-2015، 20:38)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2015، 20:35)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اواتار ریش ؟ |:
ای تو****
ا*** گاو >_<
.تلعفثظف4صغظکنئنگثظ5ظص4ما حعهزف7 .نعفط نکهرغتق ئکخاخهد العطققط
/منغرب :||||
ننرتفق>_<
«««««««««««««ننرذغفثستکحئخهعاذنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن :؟|؟|؟|
گاو -_-
تو حرف نزن که جف پا میام تو صورتت
خودم کردم که لعنت بر خودم باد ._.
بعله -_-
دماغه ؟ |:
**مغزی دیگه