27-05-2015، 11:16
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-05-2015، 11:18، توسط Interstellar.)
(27-05-2015، 11:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 11:05)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه :/
(27-05-2015، 10:59)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:57)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فیلم ترسناک معرفی کن :/
(27-05-2015، 10:50)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خبر همونیه ک زیر پستته :/
انقد رسمی رفتار نکن خو ._. ..
من ترسناک نیستم ._.
:|
من رسمی رفتار نمیکنم :|
چیزی به ذهنم نمیرسه طور دیگه رفتار کنم =|
یه حرکتی بگید من انجام بدم =//
_
ترسنـــآک .-.
_
شعار واست ساختم :/ فرش فرنام انتخابی ناب :|||
دوستان در آینده همچین شعاری دیدی برید سریع بخرید :||
اره دست سازه ماهانه ._.
پارانرمــال ._.
دیدیش؟ :/
داستانش چیه ؟
سه دوستن..دوتشون پرن یکیشون دختره
بعد آپارتمان خونه یکی از پسرا همسایشون جنیه [ تسخر شده ] ._.
بعد ایناام هی میرن کرم میریزن اینا بقیشو باید ببینی :|
یه دوربین دارن همش با اونه..ینی کل فیلم اون دوربینست که اینا باهاش فیلم میگرفتن ._.
خیلی خوبه.. چندتا قسمتم هست..ولی اونطوری نیست که وابسته باشه به هم.. ینی هر قسمتش یه چیزِ..
(27-05-2015، 11:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 11:05)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه :/
(27-05-2015، 10:59)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:57)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فیلم ترسناک معرفی کن :/
(27-05-2015، 10:50)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خبر همونیه ک زیر پستته :/
انقد رسمی رفتار نکن خو ._. ..
من ترسناک نیستم ._.
:|
من رسمی رفتار نمیکنم :|
چیزی به ذهنم نمیرسه طور دیگه رفتار کنم =|
یه حرکتی بگید من انجام بدم =//
_
ترسنـــآک .-.
_
شعار واست ساختم :/ فرش فرنام انتخابی ناب :|||
دوستان در آینده همچین شعاری دیدی برید سریع بخرید :||
اره دست سازه ماهانه ._.
پارانرمــال ._.
دیدیش؟ :/
داستانش چیه ؟
سه دوستن..دوتشون پرن یکیشون دختره
بعد آپارتمان خونه یکی از پسرا همسایشون جنیه [ تسخر شده ] ._.
بعد ایناام هی میرن کرم میریزن اینا بقیشو باید ببینی :|
یه دوربین دارن همش با اونه..ینی کل فیلم اون دوربینست که اینا باهاش فیلم میگرفتن ._.
خیلی خوبه.. چندتا قسمتم هست..ولی اونطوری نیست که وابسته باشه به هم.. ینی هر قسمتش یه چیزِ..