(27-05-2015، 14:34)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 14:32)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون من دوست فداکاری هستم قبول میکنم که منم ._.
(27-05-2015، 14:31)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 14:30)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این آینه س ._.
(27-05-2015، 14:29)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من که ممنوع التصویر شدم تویی عزیزم تویی :v !
صد بار گفتم خودتو با من اشتبا نگیر :v
میدان دیدش کوچیکه فقط تو توش معلومی ._. !
تا واقعیتا ازت دور شه بعد به صورت تنفر بهم برگرده :|
تُ هیچوقت نمیتونی منو ببینی (:
این یکی از واقعیتای تلخ زندگیته ._.
(27-05-2015، 14:34)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 14:31)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پنبه بر وزن اسمته :|
بعدشم مگه تپلی:| ؟ یادم نمیاد قیافتو :|
پنبه :|
-_-
همین دیشب منو دیدیا .. :>
من دیشب آن نبودم :|
پریییییییییییییی :| ؟