28-05-2015، 15:37
(27-05-2015، 19:03)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من کی ب تو پی ام دادم
(27-05-2015، 15:42)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 15:13)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با منی !!!!!!!
(26-05-2015، 12:42)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-05-2015، 7:38)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دلتون ب همین دوازده نفره بردناتون خوش باشه با داور
باشه ما عقده ای!
حالا که بردیمتون!
همینم برامون افتخاره
کیسه کش جونم
اصن کجای دنیا دیدی کسی ک تیمش دوبار قهرمان آسیا شده ✌ ، دوبار نایب قهرمان شده ✌ ، دوبارم سوم شده ✌ بیاد با ی لنگی کل بندازه
اصن
مگه داریم
(26-05-2015، 8:19)ardalan.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آفتابه فروش های محترم...
لنگی های عزیز...
ببندین اون دهنوووووووو!
کم میارین!
big like
منکه مثل تو عقده ای نیستم
برم تو خصوصی چرت بگم
من شخصیت دارم
همینشم تو نداری
دهنتو ببندی لطف بزرگی در حق جامعه میکنی
کیسه کشه عزیز
من ب کسی پی ام ندادم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
باشه شماها خوبید
خخخخخخخخخخـ
اصن میبینمت یاد الهلال می افتم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
عکسش نکته داره![]()
آره با توام =|
حیف ک مال هفته پیشه
وپیام خصوصیام پربود
وگرنه عکس میفرستادم قشنگ ضایه شی
=|
توهین کردنم خوب بلدی!
موفق باشی
البته ب قول سینا!
با اون چهار تا انگشتی ک تو۰۰۰بود

اصن اگه راس میگی اگه واقعا هفته پیش بود پس چرا الان میگی
هع 4 تا انگشت تو ک...... ما ب 6 تا انگشت تو ک........ شما نمیرسه تو ک دست ب عکس فرستادنت خوبه عکس پاره شدنتو تو اون حالت نداری