30-05-2015، 12:28
(30-05-2015، 12:25)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله بله ._.
(30-05-2015، 12:24)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو دیوثی چون بآ ی دختر اینجوری برخورد نمیکنن:/
(30-05-2015، 12:21)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2015، 12:20)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
._____________.
وآهآی ملیکآ عکس سلنُ گذاشتی^__^
از ریحآنآ دل کندی:|
(30-05-2015، 12:19)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با جفتتون(:
(30-05-2015، 12:18)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیرعلی تُند تُند چِک کُن میرَنمت پَشه شی هآ ._.
ای بابا منو گیر اوردیا ._.
من کارم زیاده میفهمی زیاد =)
باشه صبر کن خوب تو هم میری ده ساعت بعد میای ._.
(30-05-2015، 12:19)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیوث-_-
با منی یا با دخترع ؟ ._.
دیوثآ
خیلی ممنونم ._.
الان من چرا دیوثم ؟=)
اخیش ولم کرد ._.
دختره ام دیوثه چون اومده ____تورو میکنه:|
بله دختره که صد درصد هست =)
بعد یک سوال فنی چجوری باید برخورد کرد با افرادی که تقوا و ایمان را ریشه کن میکنند ؟ و به جنس مخالف پیشنهاد میدهند =)
الکی مثلا من سرباز خدام ._.
من پسر کلا پاکیم تا حالا دست به دخدر مردم نزدم میفهمی ؟ =)