(01-06-2015، 16:18)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این عکسرو خودم تغیرش دادم قهوی شده .ـ.
(01-06-2015، 16:16)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2015، 16:13)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تغییر دادم .ـ. تنو شه
(01-06-2015، 16:07)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فاطمه مونا |:
دیروز برام فرستاد |:
از روی من پیشونیش جوش زدم |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/1433156228661.jpg
چشای مونا مگ آبی نبود ؟! ._.
قهوه ای بود ؟! :|
هعی خدا -__-
واسدا نرو :|
ـ
خوبمـ (:
جوکر ؟! -___-
اینمـ از مهری :| عقلشو از دس داده .__.
طوسی عسلی گاهیم مایل به سبیز چشم رنگیا رنگش چشاشون بعضی وقتا عوض میشه |:
عکس بعدی عکسو خودمم میزارم محض خنده |:
(01-06-2015، 16:14)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2015، 16:10)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدانگهدار ... (:
به امید دیدار :| ._.
(01-06-2015، 16:12)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2015، 16:10)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماستت ـُ خوردی ؟ :|
نع -_-
:|
به امید ندیدار دیدار ندار |:
نه مال من که عوض نشده =)
تو عکس فریم دوربین نمیگیره بعضی رنگارو -_-
مال خودمم گاهی روشونو تیره میشه .ـ.
مونا بخواتر اینه که تو چشماش رگه های سبزو طوسی هس رنگ خاصی به دست اومده ||:
(01-06-2015، 16:21)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: به امید ندیدار دیدار ندار |:من یه ادمـ فضایی کشف کردمـ v: ._.
از چه نوعیش ؟|: