01-06-2015، 16:41
(01-06-2015، 16:39)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه عمم بود -_-
(01-06-2015، 16:37)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باز پیداش شُد خروسه -ـــ-
خُدافظ -ـــ-
ــ
نقل قول: کشفش کردی خبرم کن حتما |:کشف نشُد به عنوان موجود ناشناخته .. مشهورش میکنمـ ._.
ولی نمیتونی کشف کنی |: ...
باشه ...
مونا چه کمکی بت کرد ؟|:
معلوم نی باهم چ کارای کردین ... |:
(01-06-2015، 16:38)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2015، 16:36)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2015، 16:33)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا مال تو طوسی نیس یا عسلی مثلا ؟! :|
اونوخخ آینده ت میشه همون کِ گفتمـ (((:
من برومـ ._. بای از گ . آ :\
قهویه (: ...
نمیدونم ولی شبیه پدر بزرگمم |:
پدریم هرچند حاظرم بمیرم ولی شبیهش نباشم||:
(01-06-2015، 16:35)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2015، 16:33)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باید بخونی فرزند من (:
مونا خانوم کدوم کشوره؟ =)
من چارسال کانادا بودم -_-
نیویورک (: ...
رفتم یک بار اما ده سالم بیشتر نبود اون موقع-_-
موفق باشی .....
تنهایی بت سخت گذشت ؟|:
البته مونا تنها نیست ...
سال آینده خودمم میرم پیشش (:
بعدشم همش چهار سال بود =)