02-06-2015، 19:14
(02-06-2015، 19:11)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عصبی نیستم:|
(02-06-2015، 19:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-06-2015، 19:03)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-06-2015، 18:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خصلت بد ؟ :|
(02-06-2015، 18:57)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعد این از نظر شما خصلت بدیه؟(:
آره
به نظر من آدمه اروم و با جنبه و خوش اخلاقی هستی
چطور ؟
ی حرفایی ب گوشم خورده ک حالا بیخی..
آهان یادم اومد
بحث قبلا بود که همه خیلی فرق کردن و اینا منم گفتم اون موقع اهورا خیلی اروم بود و اینا
اگرم منظورت اینه که گفتم خز بودیم و اینا منظورم با شما نبوده من منظورم این بود خیلی آرومی به کسی هم الکی گیر نمیدی همین
شاید بد برداشت شده وگرنه من منظوره بدی نداشتم
کلا هم با کسی مشکل ندارم که بخوام پشته سرش حرف بزنم
به هر حال اگر ناراحت شدی شرمنده
ولی همیشه ب این نکته توجه داشته باش بقیه بد برداشت میکنن..!
مشکل خود شما نیستید..
من بخوام میتونم جوری سگ شم کسی نتونه نزدیکم بیاد ولی کلا سعی میکنم اروم باشم..
اهورآ خشم اژدهآ:||
من ترسیدم جآی این.....*_*
دارم بحث میکنم..