02-06-2015، 23:28
(02-06-2015، 23:17)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دروغ نمیگی؟:|
مزخرف بود در کل ._.
دیشب باحال تر بود ._. هم از نظر خاننده هم از نظر مجری :V مجریش بهمون حال داد ._. خانندشم که امید جهان بود ._.
جمعیتم خیلی کمتر بود ._. دختراشم خیلی بیشتر بودن :>
(02-06-2015، 23:16)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک میکنی دروغ میگم ؟ ._.
(02-06-2015، 23:13)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-06-2015، 23:10)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره باو ._. از وقتی از صحنه پایین اومد اسرار کردم تا دم ماشینش :V
(02-06-2015، 23:07)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سوسوله |: حرف زدنش باحال بود ._. این حرف میزد من ع*نم میگرفت |:
راستی شمارشم گرفتم :V
اوووف من عاشق صداشم >.<
شوخی میکنی؟0__0
بهت داد؟0____0
چیکار کردی بهت داد؟>__<
شمارشم رایتله ._.
اشتباه بزرگی کرد شماره رو به من داد :>
فردا بزن بی بی سی شمارشو بگیر :> بای ملت ._.
چ لاف زنی هسی تو -_-
((:
منم باور کردم ..
خو خودت بم بدع دیگع>__<
شوخی بامزه ای نبود-____-
هعی خدا من احسانو میخوام:"(
پس تو کف شمارش بمون :V بای ._.
پس بدهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه توروخداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا >__<
دیشب دیگ کجا کنسرت داش؟:/