05-06-2015، 12:43
(05-06-2015، 12:40)PrInceSs~AloNe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دمش گرم واسهـ ما هر درس نزدیک بیستو یکی سؤال دارهـ...! من میبینمش از زنـدِگی سیـــر ! میشم▼
(05-06-2015، 12:36)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-06-2015، 12:35)PrInceSs~AloNe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مَن در این شرایط خومو بهـ خریت میزنم
(05-06-2015، 12:33)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عربیــــــ و مُطالعات! لامصب خیلی زیادهـ مطالعات!×~
2دور زدم لامصـب
هـمش میـپـره ..!!
مغـز ک نـیس کـاه گـِلـه
مُطالعاتو وِل میکنم درسای آخرو میخونم!
نزدیک یه سال این معلم هارو میشناسم میدونم از کجا میارن
سر امتحان دینی مُعاون قشنگ وایساده بود بقل من ازش میپرسیدم جواب میداد!
(05-06-2015، 12:36)دخترم من نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ما فردا عربی داریم! دوشنبهـ مُطالعات!
(05-06-2015، 12:31)PrInceSs~AloNe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـُطالعـات خـَر اسـت ..
عربی خر تر است...
از دوتاشونم مُتنفرم!
ریاضیو اصن خودم موندم از بس خوب دادم تاحالا سابقه نداشت
درس 1 تا 12 شـیش تـا سـوال داشـت هـَمَـشو داد گـف بـقییه رو بـخونید :/
هرکی بالای 18 بشه بهش 20 میده ..
نـامرده اگه بهـم 20 نـده خـیلی خـونـدم
+طـرح خـوارزمـی مـن تنهـا کسـی بـودم ک مقـالم تا استان رفـت الان هم داره میـره مـرحـله کشـوری ..
جُرأت نگاه بهشم ندارمـ تنم بهـ لَرزهـ میاُفتهـ!