(06-06-2015، 11:13)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هر شب همرفت رو پشت بوم بالای اتاقم بپر بپر میکرد منو از خواب بیدار میکرد خنده میکرد ||:
(06-06-2015، 11:10)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2015، 11:02)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احضار جن گناه کبیره داره ._.
(06-06-2015، 11:01)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2015، 11:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جن گیر نمیشی.. تسخیر میشی ._.
اسمشُ شوخی نگیر .. ||:
شب جای اینکه بیآد پیش تو .. میآد پیش من ||||: !
من اصن میخآمـ جن گیر بشمـ ._.
:||
من میشم -_- ..
اگه یکم تو وجودت ترس باشه جنا واسه خنده میترسوننت ||:
اصن سعی کن دنبالش نری ._.
من رفتم مث سگ پشیمونم ._.
م از اون شب به بعد بعضی شبا دسشویی میرفتم یکی میومد سه تا در دسشویی رو میزد میخندید فرار میکرد میرفتم پایین صداشو میشنیدم ||:
.. !
از وقتی ترسم ریخت دیگه نمیاد ._.
واسه همین میگم سمتش نرو .-.

بازی آنلاین
آپلود عکس

.. !
![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)