09-06-2015، 11:18
(09-06-2015، 8:27)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انسان وقتی چیزی به طور طبیعی رو ندیده باشه تخیل میکنه نه وقتی دید.
(09-06-2015، 2:04){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با عرض معذرت از بهاره جان باید جواب این دوست عزیز رو بدم.
(09-06-2015، 1:42)bahare_021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-06-2015، 8:41)NONAME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه سوال
به نظرتون اون مردی که با موی سر تحریک میشه بیمار روانی نیست؟؟؟؟؟؟؟
خیر![]()
آقایون به علت دارا بودن قوه تخیل قوی با کوچکترین چیزی که میتونه هر چیزی باشه از مو و آرایش و لباس و زینت و زیور بگیر تا ... باعث تحریکشون میشه
بعضیها زیادی از حد این حالت رو دارن اونا بیمار روانی محسوب میشن.
من به شخصه هیچ وقت به وسیله ی مویه زن تحریک نشدم.تا الان هم 200-300 تا دوست پسر چه مجازی و چه واقعی داشتم.نه من و نه هیچ کدوم از پسرایی که میشناختم تا حالا به وسیله ی مویه زن تحریک نشدن.البته از بینه این همه 2-3 نفر بودن که واقعا وضعشون خراب بود.ولی نمیتونی بگی چون اینا اینجوین پس بقیه هم اینجورین!
شما فکر کردین ما پسرا چه موجوداته عجیبی هستیم که با یک مو و جواهر تحریک بشیم!!!
نظر دادن در مورده چیزی که تا حالا تجربه نکردی اسونه!
تحریک فرایندیست که از طریق مغز کنترل می شود هر مرد دارای تخیلات و فانتزی های منحصر به فردیست هر چند مواردی مشترک در آنها وجود دارد.مردان با مشاهده قسمتی از اندام جنس مخالف،چنانچه آن قسمت جزء لیست فانتزیهای آنان باشد تحریک میشوند اما اگر آن قسمت جزء لیست فانتزیها و تخیلات جنسیشان نباشد تحریک در آنها اتفاق نمی افتد.مردان با کنترل نگاه خودو ذهنشان میتوانند به راحتی از تحریک فاصله بگیریند.
الان زن ها تخیل ندارن با دیدن مرد ها تحریک بشن؟؟؟؟
مرد ها با کنترل ذهن خودشون میتونن از گناه جلو گیری کنن.
الان تو اروپا که لباس ازاد هست همه با هم رابطه ی جنسی دارن.
من خودم به شخصه خیلی تا دوسال پیش خیلی فانتزی داشتم ولی دیگه کم شد دیگه برام جلوه نداره هیچ فرقی هم نداره برام