14-06-2015، 23:32
گفتگوی آزاد که یه داستانه دراااااااااااز داره |||:
خب من خودم حدوده 2 ساله اینجا عضوم ...
اون اوایل زیاد تو گ.ا نمیومدم ولی وقتی که معتاد گ.ا شدم وقتی بود که تو و فاطی و آیسان رو دور بودین ! ._.
منم که کاربر عادی |:
با کلی اهمو اوهوم سلام کردم دیدم کسی ج نداد باز سلام کردم کسی ج نداد باز سلام کردم کسی ج نداد D:
تا اینکه فهمیدم سپاس جواب سلامه |:
اهورا میگم یه تاپیک راجبه از هم گسستگی سلول های تهدانی بزن D: خیلی به درد بکس انجمن از جمله خودم میخوره (=
خلاصه اینکه بعد یه مدت منم جا افتادم ولی چن روز پیش که باز رفتم تو گ.ا دیدم باز دوباره همون آش شده همون کاسه -_-
با این تفاوت که دیگه حتی با سپاس جواب سلام نمیدن ///:
از بس همه خودشونو میگیرن (به خودتون نگیرین |: ) آدم نمیدونه چجوری 4 تا دوست جدید پیدا کنه |:
قبلا خیلی ساده پ.خ میدادم سلام با من دوس میشی ؟ ._.
الان دیگه انقد همه پروفایلا پافو دافو شاخن آدم اصن نمیتونه با آدم جدیدی دوس شه ! اصن نمیدونه چیکار کنه -__-
خلاصه اینکه تاپیک پر محتوا و بحث برانگیزی بود !
زیاد گفتم بابای ._.
خسته نباشی (:
خب من خودم حدوده 2 ساله اینجا عضوم ...
اون اوایل زیاد تو گ.ا نمیومدم ولی وقتی که معتاد گ.ا شدم وقتی بود که تو و فاطی و آیسان رو دور بودین ! ._.
منم که کاربر عادی |:
با کلی اهمو اوهوم سلام کردم دیدم کسی ج نداد باز سلام کردم کسی ج نداد باز سلام کردم کسی ج نداد D:
تا اینکه فهمیدم سپاس جواب سلامه |:
اهورا میگم یه تاپیک راجبه از هم گسستگی سلول های تهدانی بزن D: خیلی به درد بکس انجمن از جمله خودم میخوره (=
خلاصه اینکه بعد یه مدت منم جا افتادم ولی چن روز پیش که باز رفتم تو گ.ا دیدم باز دوباره همون آش شده همون کاسه -_-
با این تفاوت که دیگه حتی با سپاس جواب سلام نمیدن ///:
از بس همه خودشونو میگیرن (به خودتون نگیرین |: ) آدم نمیدونه چجوری 4 تا دوست جدید پیدا کنه |:
قبلا خیلی ساده پ.خ میدادم سلام با من دوس میشی ؟ ._.
الان دیگه انقد همه پروفایلا پافو دافو شاخن آدم اصن نمیتونه با آدم جدیدی دوس شه ! اصن نمیدونه چیکار کنه -__-
خلاصه اینکه تاپیک پر محتوا و بحث برانگیزی بود !
زیاد گفتم بابای ._.
خسته نباشی (:

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)