15-06-2015، 15:38
(15-06-2015، 15:35)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من پدر برزگ خانواده شدم ؟ :|
(15-06-2015، 15:32)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2015، 15:30)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه =) حالا کی هست؟
(15-06-2015، 15:27)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سـوشـآ میخـوآی بـآبـآی مـآمـآن بزرگتو بشنـآسی پسرم ؟ .-.
یار کشیتون تموم شد؟
من الان مامان بابام کین؟
زنم کیه؟
بچه ام دارم؟
دو دقه نبودیم کل زندگیمونو تعیین کردن =)
(15-06-2015، 15:25)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صندوقم به فاصله نیم سانیه زرد میشه =)
مال من بدتره هی قرمز میشه
(15-06-2015، 15:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگمـ دختررو اد کردمـ .. :|
شب مبینمـ ج اومد یآ نَ ! :|
مییگم میخآی رمزو بت بدمـ بری خودت باش بحرفی ؟
نه خودت باهاش حرف بزن اگه میشه
شجره نامه هم داریم؟
شتر ._. یکم بی عآطفس نسبت به زن و بچش خرجی هم نمیده مـآمـآنم منو تـو جـوب بزرگ کرد ._. ولـی خب ..
اینـآش :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=73258
._.
مادربزرگ کیه ؟ :V