15-06-2015، 15:50
(15-06-2015، 15:44)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نوه ی من نه از پدر مادرش بلکه از پدر بزرگ و مادر بزرگش هم بزرگ تره ! ._. دیگه اخرشه ! |:
(15-06-2015، 15:43)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه جـوری میگه رُزیه ... :|
(15-06-2015، 15:40)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حتما رزیه نه ؟ |:
(15-06-2015، 15:37)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2015، 15:34)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کی ازدواج کردین ؟ کی بچه دار شدین ؟! کی بچه از مادرش بزرگتر شد ؟ |:
خانواده ی عجیبی هستین |: مدرن فمیلی ._.
بعد , بعد از چند سآل پسره مآدرو پدرشُ پیدآ میکُنه ^_^ ! ( دنآت ُ فریمآ :| )
من و بیتــآ =|
(15-06-2015، 15:38)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2015، 15:35)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من پدر برزگ خانواده شدم ؟ :|
شتر ._. یکم بی عآطفس نسبت به زن و بچش خرجی هم نمیده مـآمـآنم منو تـو جـوب بزرگ کرد ._. ولـی خب ..
اینـآش :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=73258
._.
مادربزرگ کیه ؟ :V
اروآح عمت تـو نمدونی .-.
بعله![]()
ببین پسرم تـو به بـآبـآی مـآمـآن بزرگت نری =|