16-06-2015، 17:00
(16-06-2015، 16:56)ASAS.MU نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بس بمون تا ادب شي در ضمن من اسرارت نكردم بگي كه الان شاخ شدي
(16-06-2015، 16:54)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2015، 16:53)ASAS.MU نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2015، 16:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سوشی ؟
._.
من چقدر بد شانسم
تو عمرت یِ حرف کآملا درست زدی!!
آخه مگه مرز دآری ؟ _-_
باوا این بجه دهنمونو سرویس کرد اتقدر حرف های خصوصیشو تو این جا زد
گفتم اکانته رو بدم که یهو عرفان از همه جا بی خبر اومد بست منو
عوضی
[hبس هينجوري بمون تا ادب شيr]
(16-06-2015، 16:56)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2015، 16:51)ASAS.MU نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مدیرهای ازمایشی به یکی بگید منو درست کنه
نام کاربری شما محروم شده است. دلیل محرومیت: چند نام کاربری و دادن رمز خود به دیگران تاریخ پایان محرومیت: 06-30-2015، 05:02 PM
یعنی چی واقعا
من یه اکانت داشتم می خواستنم بدم به این بجه بره تو خصوصی حرف بزنه (یه اکانت که 21 ارسال داره که بشه پ.خ داد)
حالا فکر کنم عرفان محرومم کرده
SS.MU
خ کار اشتباهی کردی..
باش ح میزنم..
ممنون اهورا

بازی آنلاین
آپلود عکس
سوشی ؟
r]
![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)