امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ρяoᴛᴇcᴛɪoɴ oғ ᴀŁɪᴇɴs ▲ حـمـآیت از مـوجودات فرازمینـی/مـآوراءطبیعی

(20-06-2015، 21:58)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2015، 11:34)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید ولی صاحب تاپیک متنی که نوشتید بند اول :

سالهایعد دوباره  یک سفینه به آنجا میفرستند ومتوجه میشوند که آن صورت چیزی جز یک صخره نبوده._.
ولی بقیه بندها مشکلی نداره Tongue
گفتم که بدونید
توی مستند دیده بودم حرفم با مدرکه Shy

متوجه نشدمـ چی گفتین

بیگانگـان و مریـخ】

در سال 1976 سفینه وایکینگ یک و دو از مریخ هزاران عکس گرفت و به زمین مخابره کرد .. در یکی از کمنفرانسهایی که عکس ها ی گرفته شده رو نشون میدادن و نقد میکردند  یکی از عکس ها از مریخ صورت انسان دیده شد
یکی از کارکنان ناسا به خنده گفت ببینید صورت انسان رو مریخ ... سپس گفت بازی سایه و نوره در مریخ ..
وینچ دیپیترو و گرگ مولنار این واقعه رو فراموش نکردند انها عکس اصلی صورت رو پیدا کردند و انرا با برنامه های مختلف که مخصوص اصلاح نوع عکس هست تمیز کردند و کشف دیگری کردند این کشف شامل یک هرم عظیم پیج ظلعی در چندین مایلی جنوب غرب فیس بود ... که به عنوان هرم دی و ام معرفی شدند !!!

چند سال بعد دوباره یک سفینه میفرستند ومیفهمند که اون چیزی جز یک صخره نبوده Smile
پس یعنی این که در مریخ آدم فضایی وجود نداره بقیه جاها رو نمیدونم ولی اونجا نداره Smile
انگار توی سیاره ی زهره یه چیزی پیدا کردن... مث این که اونجا آدم فضایی هست!
من با این مریخ فقط مشکل دارم همین Big Grin
قصد توهین ندارم ناراحت نشین یه وقت Sad
ρяoᴛᴇcᴛɪoɴ oғ ᴀŁɪᴇɴs ▲ حـمـآیت از مـوجودات فرازمینـی/مـآوراءطبیعی

پاسخ
 سپاس شده توسط Interstellar ، mr.destiny

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ρяoᴛᴇcᴛɪoɴ oғ ᴀŁɪᴇɴs ▲ حـمــآیت از مـوجـودات مــآوراءطبیعـــی/فرازمینـی - *melanie* - 21-06-2015، 15:52

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان