21-06-2015، 15:52
(20-06-2015، 21:58)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2015، 11:34)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببخشید ولی صاحب تاپیک متنی که نوشتید بند اول :
سالهایعد دوباره یک سفینه به آنجا میفرستند ومتوجه میشوند که آن صورت چیزی جز یک صخره نبوده._.
ولی بقیه بندها مشکلی نداره![]()
گفتم که بدونید
توی مستند دیده بودم حرفم با مدرکه
متوجه نشدمـ چی گفتین
بیگانگـان و مریـخ】
در سال 1976 سفینه وایکینگ یک و دو از مریخ هزاران عکس گرفت و به زمین مخابره کرد .. در یکی از کمنفرانسهایی که عکس ها ی گرفته شده رو نشون میدادن و نقد میکردند یکی از عکس ها از مریخ صورت انسان دیده شد
یکی از کارکنان ناسا به خنده گفت ببینید صورت انسان رو مریخ ... سپس گفت بازی سایه و نوره در مریخ ..
وینچ دیپیترو و گرگ مولنار این واقعه رو فراموش نکردند انها عکس اصلی صورت رو پیدا کردند و انرا با برنامه های مختلف که مخصوص اصلاح نوع عکس هست تمیز کردند و کشف دیگری کردند این کشف شامل یک هرم عظیم پیج ظلعی در چندین مایلی جنوب غرب فیس بود ... که به عنوان هرم دی و ام معرفی شدند !!!
چند سال بعد دوباره یک سفینه میفرستند ومیفهمند که اون چیزی جز یک صخره نبوده

پس یعنی این که در مریخ آدم فضایی وجود نداره بقیه جاها رو نمیدونم ولی اونجا نداره

انگار توی سیاره ی زهره یه چیزی پیدا کردن... مث این که اونجا آدم فضایی هست!
من با این مریخ فقط مشکل دارم همین

قصد توهین ندارم ناراحت نشین یه وقت