(21-06-2015، 16:30)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اجی شوخی بود..
(21-06-2015، 16:28)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بهم ميگي خر :/
(21-06-2015، 16:26)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آفرین فرزندم حال جرعه از آب مقدس بنوش و نزد من آی..
(21-06-2015، 16:23)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2015، 16:22)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان موندم از این جمله برداشت منفی کنم یا مثبت
این است معجزه امیر(ص)
اینم معجزه وقت ایمان فرا نرسیده است ای...مشنگان-_-
الان به راه راست هدایت شدم rding
(21-06-2015، 16:26)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امير >____<
ميگم اين پسري ك با پروف پريا اومد تو بودي؟|:
ج ندي ميكشمت:/
کی با اکانت پریا اومد؟
قضیه چیه؟
ولي اينطوري درموردم فك نكن
اصا وللش قضيه اي دركار نيست ...
ب جان سارا نمیدونم قضیه چیه
(21-06-2015، 16:32)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ی لحظه تو فاز پدر روحانی بودم:|
نقل قول: آفرین فرزندم حال جرعه از آب مقدس بنوش و نزد من آی..
تو فرزند منی نه من فرزند تو بابا بزرگ