21-06-2015، 16:36
(21-06-2015، 16:34)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوس دختر خودمو..
(21-06-2015، 16:32)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2015، 16:30)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اجی شوخی بود..
(21-06-2015، 16:28)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بهم ميگي خر :/
(21-06-2015، 16:26)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آفرین فرزندم حال جرعه از آب مقدس بنوش و نزد من آی..
الان به راه راست هدایت شدم rding
(21-06-2015، 16:26)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امير >____<
ميگم اين پسري ك با پروف پريا اومد تو بودي؟|:
ج ندي ميكشمت:/
کی با اکانت پریا اومد؟
قضیه چیه؟
ولي اينطوري درموردم فك نكن
اصا وللش قضيه اي دركار نيست ...
ب جان سارا نمیدونم قضیه چیه
اسم سارا رو نيار :/
اجي هم بخوره تو سرت -_-
مشکلی؟
ب درک زیاد رو دادم باز..
(21-06-2015، 16:34)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من خدام :-D
نقل قول: تازه الان هدایت.شده بود یا:|
نیستند این موجودات شیطانی..
ولی خودمونیما عجب چیزیه :-P
الان فهمیدم فقط من نیستم که فکرم خراب شده ..
تو بدتر از منی :|
عیبی نداره امیر من به عنوان ابجیت باهاتم (:
توبه کن امیر ._.
از خدا بترس -_-