21-06-2015، 23:17
(21-06-2015، 23:15)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2015، 23:11)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2015، 23:10)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2015، 23:08)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جدیدا همه رفتن تو فآز -_- اه اه :| حآل بهم زنآ -_-
وای بااین حرفت ناجور موافقم
بچ مهدکودکیا اینجا واس ما آدم شدن
بدبختا فاز نمیدونن چیه
حالا فاز فاز می کنن
:|
نهـ دیگهـ در اون حد -_-
-_-دقیقا در همین حد
این حرفم تیکه به یهفاز بی فاز احمق ترسویی بود که خودش می دونه ترسو
که نام کاربریشو عوض کرده بود اومده بود تو سایت فش و فش کشی فک نکنم تو اون روز بودی
الا نمیدونم اون شخص حضور داره اینه
ولی قابل توجه من اون صفحه رو کپی کردم و دارم
اصل 4 اُم فرهنگ فلش خوری ._. همیشهـ اگه ی شخی مورد نظرتونهـ شخص مورد نظرتونو ذکر کُنید :|
(21-06-2015، 23:15)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2015، 23:12)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انقد سخته قابل توضیح دادن نی ._.
(21-06-2015، 23:10)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعد دقیقا یه کدوماشون
(21-06-2015، 23:09)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2015، 23:07)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ب من ربطی نداره :v
وای خدای من
اینجا چ مدیرایی داره
چ فعال
غیر این اوامر به چ اوامر دیگری رسیدگی می فرمایید
کاری نمیکنیم .. میشینیم کاربرا رو نگا میکنیم و میخندیم
به چیشون
میشه بیشتر در مورد این مسءولیت پیچیدتون بدونم
تاخته-_-خخخخخخ
ایول آجی رزی
قربونت![]()
(21-06-2015، 23:13)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2015، 23:11)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2015، 23:09)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوه :|
چقد گشاد <:
این الا با کیع
رُز :>
فک کُنم :|
مرسی کلی :|
مگهـ با تو نبود :| ؟