23-06-2015، 11:47
(23-06-2015، 11:41)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2015، 11:36)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ت خیلی محبت داری ._.
(23-06-2015، 11:29)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2015، 11:27)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هر عــ*ی از راه میرسه میگه ملت ._.
اسمــــوك چ عجب ملت ندآش سلآمت :V
خزش کردن ._.
الان سبک خاله شادونه :>
اوهوك ! تـوآضُع !
پَتُدر اين شـرآيط خـُودتُتغيير ميدي؟
من اگهـبودمـ دهن اونـآرُ سـرويـ/س ميكردمـ :)
اینجوری تایپ میکنی تو مغزم اختلال ایجاد میشه ._.
(23-06-2015، 11:36)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه عشقم ._.
(23-06-2015، 11:32)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2015، 11:28)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ینــی جمله بندی در حد جلبک :V
امیر زنم خوشگلم خوبی :>>؟
چرا نمیشم ^_^
خودمم فهمیدم چرت گفتم :>>
مگه نگفته بودم با پسرا حرف نزن عسلم -_-
بیا ما هم یه بچه بگیریم روشون کم شه :v
من برم ._. بای ملت ._. و من الله توفیق (..)
معلـومهـ كِ محبت دآرمـ :)
مگهـ اختـلآل نَدآش؟
اصن چِ جـوري؟.-.
الآن تُ زنشي يـآ گِـ/ي تشريف دآرين؟:V
بآي :| منهـآي ملّت !