15-07-2015، 13:26
(15-07-2015، 13:25)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2015، 13:20)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2015، 13:18)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره =)
(15-07-2015، 13:07)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عَــــمــــو ... میخوای منو بزنی ..
(15-07-2015، 13:06)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مگِ منظور مَن کی بود -__- .. ؟
میزنمتا .-.
ادمو گیج میکنه -______-![]()
(15-07-2015، 13:09)mª®®ÿª نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2015، 13:05)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یآ مَسیح ..
نَکُنِ نآم کآربریتُ تغییر دآدی :|
تو این رمانی که میخونم دختره مسیحیه همش میگه یا مسیح .-.
اون که تاپیکش چن وقت پیش بسته بود .-.
نُچ نام کاربریمو تغییر ندادم ^______^
خیلی ببخشیدآ ولی حآفظه من گـ*ـه .__.
میگم باباتم بیاد .-.
شوهرتم بیار سه تایی بزنیمت ._.
وآلآ بآبآم که منو آبجیمو آق کرد :|
شوورم که شکر خدآ ندآرم ((:
نه نه .. من که میدونم تو دلت نمیآد منُ بزنی !
خب بگو داییت بیاد .-. با داداشت ._.
من نمیزنمت اونا بزننت -_-