(15-07-2015، 17:41)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.-_-
(15-07-2015، 17:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2015، 17:33)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2015، 17:31)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2015، 17:30)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به زور می خوای مردم ببری صندلی داغ
خوب نمی خوان برنن
والا
مخاطب من بقیه بودن
ماهان و ...
-___-
+
ماهان مچکریم :||||||
پس از این ب بعد مخاطبتو حتما مشخص کن-_-
-_-
مطمئن باش اگه مخاطبم تو باشی
یه سلام و علیکی خدمت گاف تاریخی تون میکنیم (اجاره هنو یادته یا نه؟)
دیگه وسط حرف کسی نپر
اونم کسی که جواب سلامتو نمیده
-_-
همچین می نه
برو بابا حرف مف که حساب نداره وقتی میزنی
دیگه انتظار سکوت نداشته باش
ترسا ...(جن) یا دته
اومد پیشت
هه
چی نداره؟؟؟؟
حساب؟؟؟؟
سوادت تو حلقم :|||
اون جوابه دانشمند هسته ای
آره اومد دوسش داری بدمش ب تو -_-
(15-07-2015، 17:43)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2015، 17:41)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعضیا ا
(15-07-2015، 17:39)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2015، 17:36)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ی چی بگمـ ؟
احسان بودی ؟ ..
صبا از سوم شخص جمع استفاده کرد خودشو نگفت ..
نزنش !
آره
من نمیگم خودشو گفت
میگم کلا وسط حرف من و بقیه نَـــپّـره
البته عادت داره به اینم کار
-__-
ومن الله توفیق
خب اینجا برا حرف زدنِ دیگ ..
ریلکس ..
بیخیال ..
فک می کنن
اینجا واسه شاخ بازیه-_-