16-07-2015، 1:02
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-07-2015، 1:02، توسط Aiden Pearce.)
(16-07-2015، 1:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 0:56)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D نوشته است:Aiden Pearce نوشته است:فرید ناموسا نمونه بودی ؟
آره. تو جهانهنوزم هستم.
منم تیزهوشانم
(16-07-2015، 0:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 0:54)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 0:53)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من برم کلش زود میام
خاک تو سرت![]()
اه اه اه حالم بهم خورد ازت برو گمشو
آرین
.
.
.
.
خاک تو مغز خیالیت :۷۷۷
+ علی کدوم آواتارو میگی؟؟؟
ما ک خیلی وقته با هم رفیقیم نیس؟!
آره
همون آواتار کانتر استریک طنز یا شاید مال یه فرد دیگه بوده
توهمات ناشی از پرخوری در وقت افطار
:۷۷
چ شکلی بود ؟؟؟
چیز تو این مغز -__-
چیزی یادم نیس :|
یه نفر بود زبنوش بیرون بود
(16-07-2015، 1:01)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: به به D:شریل کول هست. خواننده و مجری اکس فکتر و مدل و طراح مد هست. خیلی کار ها میکنه! دختر خوبی هم هست. من کار بی ناموسی ازش ندیدم.
اشتهـاتم کـوره دیگه ، نه ؟! ._.
خوانندس !؟ ميشناسمش انگاری :|
واستا برم سرچ کنم