16-07-2015، 13:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-07-2015، 13:36، توسط FARID.SHOMPET.)
(16-07-2015، 13:19)myster نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کدوم پارتی؟ شیوا خودش محروم شد. توجه داشته باشید که اگرم به نظرتون نباید مدیر اصلی می شد پس سیاست داشته و همین جای ستایش داره. مهم زمان حال هست.
(16-07-2015، 13:17)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 13:09)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 13:07)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درضمن .. آقای خرس و آرین ـآقآ .. ._.
شما 2 باید به من عکس بدید .. -_-
یادمـ مونده ! -_-
(: ؟
درسته..همین شیوا...با پارتی مدیر بشه....خیلی ها پ.خ دادن...گفتم اکانتم داره باز میشه....همه ریختن تو پروفم....اگه باز بشه.....
(16-07-2015، 13:31)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 13:22)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 13:19)myster نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 13:17)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 13:09)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چطور میشه با ۱۳۳ تا موضوع نویسنده بشه ادم:|
وقتی یه نفر میتونه با 43 تا موضوع که نصفشونمـ گفتگو آزاد هست مدیر میشه ..
(: ؟
درسته..همین شیوا...با پارتی مدیر بشه....خیلی ها پ.خ دادن...گفتم اکانتم داره باز میشه....همه ریختن تو پروفم....اگه باز بشه.....
ببین من فقد مثال زدمـ ..
-_-
وقتی یه نفر با 4000 تا موضوع نویسنده نمیشه و یه نفر باچنتا موضوع چرت و پرت میاد مدیر میشه و کل سلطه فلشو میگیره چی باس گف ؟
من تو تاپیک های درخواست مدیریت و این جور جاها. بار ها گفتم. صرفا تاپیک باعث مدیر شدن نمیشه وگرنه تا الان کلی اسپمر و ادم که کارشون فقط کپی پیس کردن هست ده بار مدیر شده بودن.

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)