(16-07-2015، 21:32)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 21:30)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انداختن هرگونه تیکه خلاف قوانین میباشد:|
(16-07-2015، 21:29)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 21:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من بازی رو بستم دخترا! شما مشکل دارید و حال هم نمیده زیاد![]()
بدرود
صحیح است:|
امیر ؟ خوبی ؟
آروم تر .-.
تیر هوایی میزنی؟:||
تیکه بارون شدیم .-.
قـانـونِ جـدیـد تـصـویـب شُـد |:
(16-07-2015، 21:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 21:32)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 21:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 21:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من 16 سال بیشتر ندارمـ -_-
نقل قول: فرید خیلی باحالی ._.تو اصن چند سالته؟ فکر کنم نباید اون حرفا رو می زدم. فکر نکنی واقعا من کاری کردم! در همون حد بود که گفتم. دیگه هم تکرار نشد.
شومپ .-.
میشهیه یه ذره راحت باشمـ .-. میخوامـ یه چیزی بت بگمـ .-.
بوگو.
باشه بابا بچه مثبت :|
خدافظ .-.
:>
سوالتو خوردی؟![]()
باشه. خدانگهدار
خدافظ ._.
بای بای ._.