17-07-2015، 1:45
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-07-2015، 1:47، توسط FARID.SHOMPET.)
(17-07-2015، 1:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من امیدوارم. همین الان میشه حس کرد.
(17-07-2015، 1:34)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: اره شنیدم فرید اومد عین تانک کنفیکون شد انجمنهنوز دیگه این جوری هم نشده. اهورا جان امیدوارم کمک کنید فلشخور رو درست کنیم یک لذتی ببریم حداقل تو فلشخوری که فلشخوره!![]()
اخه فلشخوری که فلشخور نباشه فلشخور نیست!؟ درسته؟
ما از این پشت خبرا رو میگیریم(:
تو این مدتی ک نبودی رفیق شاید من تنها کسی بودم ک داشتم تلاش میکردم فلشخورو مثه قبل کنم..
ولی خ نمیشه شرایط نی..حالا باز شما داری سعی میکنی مام هستین اما زیاد امیدوار نباش
دیگه این اواخر دلم میخواس انصراف بدم!
(17-07-2015، 1:38)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از فرید هم سپاس گرفتم نوینسده شدم از صابرم سپاس گرفتم با.سلطان هم قبلا صحبت کردم..
من دیگه فلش نمیام خدافظ:|||
هههههههههههه
(17-07-2015، 1:44)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کی فلش مثه قبل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاقا اصن چی شد که اینطور شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا مثله قبل که نمیشه ولی می تونیم کاری کنیم که خوش بگذره به همه.