17-07-2015، 3:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-07-2015، 3:12، توسط FARID.SHOMPET.)
(17-07-2015، 3:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید در این حد معلوم نباشه؟:|
اینکه فقط دوده:|
ن دیگه خداییش نامردیه..
اقا من چندتا اواتار دارم تو دسش مشروب و سیگاره ارزو ب دل شدم بزارم:|
+
خب اگه پورمن انلاین نمیشه چرا صابر برکنارش نمیکنه؟
دوم اینکه فک کنم داداش صابرم تو کار برنامه نویسی باشه میتونه ازش کمک بگیرع
نه من که مشکلی ندیدم! مگه گفتم بده؟
من زیاد واسم مهم نی . با صابر مشورت می کنم باز. ببینیم چی میشه.
برکنارش بکنه؟ برای منم سوال هست. از معدود سوال هایی هست که صابر جوابشو نداده بهم. منم پا فشاری نکردم. به پورمن ایمیل هم زدم و پیامم دادم. نمی دونم چی شد اصن.
جملت واسم ابهام داره اخه ویرگول و نقطه نداره. منضورت خوده صابره؟ صابر کافی نیست تازه تاجایی که من می دونم صابر اونقدر هم حرفه ای نیست تو کد نویسی که مثلا چند تا حرکت خفن بزنه. در زمینه ی سایت بازی ولی کارش خوب بوده.
(17-07-2015، 3:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2015، 3:09)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2015، 3:06)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2015، 3:05)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.متوجه نیستی اواتارت داره دوده سیگار میده بیرون و بین دستاش سیگاره؟
(17-07-2015، 3:01)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دختر! دختر دوست! ماست هم دوست!
با کی؟![]()
اهورا ماله همین مهرناز رو نگا! معلوم نی سیگاره
با بوته .__.
_
چی سیگاره؟ *:|
عع ._. ؟
الان عوضش میکُنم
نکن عزیز من:| یکم روحیه مبارزه طلب داشته باش اخه اواتارت ک هیچی معلوم نی...
ههههههههههههههههههههههههه