17-07-2015، 19:39
_هـــــی ! چیکار میکنی ؟!
سرمو اوردم بالا و نگاش کردم اونم داشت با ابروهای بالا رفته نیگام میکرد
_ خب حالا ! نمردی که !
اون پسری بود که قبل اون کما ازش خوشم میومد ، با اینکه دوس دخترشو میشناختمو میدونستم جونش برا اون در میره !
آمـمـمـمـمـمـمـمـمـمـمـمـم ! فک نکنم یکم شیطنت بد باشه ! مخصوصا برای من که بعد از کما کاری بجز دزدی و پول در اوردن نداشتم !
پس یه لبخند ازون خوشگلاش زدمو(که خیلی مونگولانه بود ! ) چن بار مث اسکلا پشت سر هم پلک زدم ! معلوم بود خندش گرفته از قیافه ی داغون من ! ایشَ !به درک میرم برا شوهرنداشتم دلبری میکنم ! نمیدونسم چی بگم پس یه آدرس الکی پرسیدم !
_إإإإم ! ببخشی...
_ فک نمیکنید یکم دیره !؟
دی**ه بچهِ پرو ! نمیذاره آدم بحرفه ! ایـــش ! با حرص جوابشو دادم
_نمیخواستم ازطلبه بخشش و مغفرت ( درسته؟ ) کنم که ! میخوام آدرس بپرسم . جملمم مطمئنا نمیتونم با فوش ( فحش ) شروع کنم !
_آهان ، بله بله بفرمایید
بابا لفظ قلم ، بابا پسر خوب ، بابا بفرماییدت تو حلقم ، بابا... (درد) (:
_ آممممم میثاق سه کجاس ؟؟
همونطور که داشتم به حرفاش گوش میدادم پاکت مارلبوروموآیسمو در اوردمو یه دونه گذاشتم کنار لبم و با فندک نقره ایم روشنش کردم
_این خیابونو پایین برین ، بعد بپیچین سمت چپ و...
نگاه متعجبشو از من به سیگار دوخت ، حتما براش تعجب آور بود که یه دختروسط خیابون راحت سیگار بکشه
_ اوکی ، خداف...
_ یه نخ مهمونم نمیکنی؟
یه ابرومو بالا انداختم
_ حتما
پاکتو تکون دادموبه نخی که ازش بیرون زده بود اشاره کردم
_ بیا
نخو برداشتو یه نگاهی به پاکت کرد
_ فک نمیکنی این برات سنگین باشه !؟
_ توام فک نمیکنی گل (مواد مخدرش) برات سنگین باشه !؟
سرمو اوردم بالا و نگاش کردم اونم داشت با ابروهای بالا رفته نیگام میکرد
_ خب حالا ! نمردی که !
اون پسری بود که قبل اون کما ازش خوشم میومد ، با اینکه دوس دخترشو میشناختمو میدونستم جونش برا اون در میره !
آمـمـمـمـمـمـمـمـمـمـمـمـم ! فک نکنم یکم شیطنت بد باشه ! مخصوصا برای من که بعد از کما کاری بجز دزدی و پول در اوردن نداشتم !
پس یه لبخند ازون خوشگلاش زدمو(که خیلی مونگولانه بود ! ) چن بار مث اسکلا پشت سر هم پلک زدم ! معلوم بود خندش گرفته از قیافه ی داغون من ! ایشَ !به درک میرم برا شوهرنداشتم دلبری میکنم ! نمیدونسم چی بگم پس یه آدرس الکی پرسیدم !
_إإإإم ! ببخشی...
_ فک نمیکنید یکم دیره !؟
دی**ه بچهِ پرو ! نمیذاره آدم بحرفه ! ایـــش ! با حرص جوابشو دادم
_نمیخواستم ازطلبه بخشش و مغفرت ( درسته؟ ) کنم که ! میخوام آدرس بپرسم . جملمم مطمئنا نمیتونم با فوش ( فحش ) شروع کنم !
_آهان ، بله بله بفرمایید
بابا لفظ قلم ، بابا پسر خوب ، بابا بفرماییدت تو حلقم ، بابا... (درد) (:
_ آممممم میثاق سه کجاس ؟؟
همونطور که داشتم به حرفاش گوش میدادم پاکت مارلبوروموآیسمو در اوردمو یه دونه گذاشتم کنار لبم و با فندک نقره ایم روشنش کردم
_این خیابونو پایین برین ، بعد بپیچین سمت چپ و...
نگاه متعجبشو از من به سیگار دوخت ، حتما براش تعجب آور بود که یه دختروسط خیابون راحت سیگار بکشه
_ اوکی ، خداف...
_ یه نخ مهمونم نمیکنی؟
یه ابرومو بالا انداختم
_ حتما
پاکتو تکون دادموبه نخی که ازش بیرون زده بود اشاره کردم
_ بیا
نخو برداشتو یه نگاهی به پاکت کرد
_ فک نمیکنی این برات سنگین باشه !؟
_ توام فک نمیکنی گل (مواد مخدرش) برات سنگین باشه !؟