17-07-2015، 23:37
(17-07-2015، 23:32)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه جدی؟(:
(17-07-2015، 23:30)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم انسانی بودم شومپت!
(17-07-2015، 23:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره امسال کنکور انسانی داشتم قبل ماه رمضون..
(17-07-2015، 23:26)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو هم مثه من کنکور دادی؟
(17-07-2015، 23:23)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من 15 سالمه دوستام 14 یا 16 سالشونه ولی هممون اول دبیریم ^_^
بعضیا هم ممکنه یه سال قبول نشده باشن و سنشون زیادتر باشه و بعضیا هم جهشی (درست نمیدونم چیه) خونده باشن
خُب دانشجوین بگین دانشجوییم .-.
خب دیگه اونا مشکل خودشونه:|
دانشجو ک نمیشه گف تازه امسال میشم اگه خدا بخواد
شما رشتت چیه؟..
دنبال حقوقی؟ من دنبال جامعه شناسی ام. (البته می دونی نه اون جامعه شناسیه چرت مسخره ی دبیرستان)
بالاخره ی نفر مثه خودم تو انجمن پیدا کردم همه ریاضین..
اره دنبال حقوق ام..
جامعه شناسی خیلی خوبه اصلا هیچوخت ب اون کتاب مزخرف دبیرستان بسنده نکردم..
اما تو ایران بهش زیاد بها داده نمیشه خیلی بد جا افتاده..
کسی ک میره انسانی باس وکیل شه اصلا بقیه شاخه ها رو قبول ندارن..