17-07-2015، 23:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-07-2015، 23:44، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
(17-07-2015، 23:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله تا حدی به شخصیتت پی بردم(:
(17-07-2015، 23:37)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2015، 23:32)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه جدی؟(:
(17-07-2015، 23:30)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم انسانی بودم شومپت!
(17-07-2015، 23:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره امسال کنکور انسانی داشتم قبل ماه رمضون..
تو هم مثه من کنکور دادی؟
شما رشتت چیه؟..
دنبال حقوقی؟ من دنبال جامعه شناسی ام. (البته می دونی نه اون جامعه شناسیه چرت مسخره ی دبیرستان)
بالاخره ی نفر مثه خودم تو انجمن پیدا کردم همه ریاضین..
اره دنبال حقوق ام..
جامعه شناسی خیلی خوبه اصلا هیچوخت ب اون کتاب مزخرف دبیرستان بسنده نکردم..
اما تو ایران بهش زیاد بها داده نمیشه خیلی بد جا افتاده..
کسی ک میره انسانی باس وکیل شه اصلا بقیه شاخه ها رو قبول ندارن..
من همیشه خلاف جهت رودخونه شنا کردمو می کنم!
مناسب ترین رشته با توجه به کتاب ها و علاقه و توانایی تحلیلم همین رشته هست تو دانشگاه. فقط هم دانشگاه های تهران رو مد نظر دارم (جامعه شناسی بهشتی تو کشور اوله).
نهایتا شاید از کشور خارج شدم برای ادامه ی تحصیل ولی لیسانس رو حتما ایرانم.
دانشگاه بهشتی ک تکه ارزوی هرکسیه اونجا قبول شه..

بهترین کار اینه رشته ای ک دوس داری و اینجا اینده نداره واسه ادامش بری خارج تحصیل کنی اما زندگی تو خارج خیلی سخته!خیلی زیاد..
خودم نمیتونم تحمل کنم(:
موفق باشی!
(17-07-2015، 23:42)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جدا؟ پ چرا اسمش؟:|
(17-07-2015، 23:40)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2015، 23:38)عاغامحمدپارسا:الکی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ادم ک واسه عشق خودشو نمیکشه پسرخوب..
(17-07-2015، 23:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2015، 23:35)عاغامحمدپارسا:الکی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من تکلیفم شهریورمشخص میشه ک زنده میمونم یامیمیرماگه بمیرم ک هیچ امااگه نمیرمادامه تحصیل شایدبدم ک درصدش یک هست
میشه شمرده شمرده تر بنویسی؟
هیچی دیگه گفتم شهریورماه قراره راه زندگیم مشخص شه اگه بابام عشقم جواب ردبده خودمومیکشم![]()
![]()
![]()
منطقی باش(:
دختــــره :7
اخه خودمم ی مدت تو همین فازی بودم(: ..