18-07-2015، 2:36
(18-07-2015، 2:32)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 2:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه پالت گوش دادید؟ الان فازم موسیقی اون مدلیه.
(18-07-2015، 2:27)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 2:24)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من هروقت بیکار میشمـ میرمـ سراغ شبکه پویا :|
نقل قول: فوتبالیستا 5 و 4 هم فردا ساعت 9 و نیمـ میده .-.کفتی چند سالته دخترم؟ 15 یا 5؟
فردا ساعت 1و نیمـ هم کارتون مورد علاقه من میده ^_^
اژدها سواران ._. 2 :| .________.
البته بعضی از کارتوناشمـ چرته ! -_-
تتنها شبکه های فارسی ِ که میتونن من ُ سرگرمـ کنن یا شبکه HD هست یا شبکه پویا .-.
شبکه ورزشمـ بد نی ._.
16 ._.
بزرگ شو
نه خدایی خیلی حال میده :|
بعضی وقتا همـ میشینمـ خودمـ کارشناس نقاشی نقاشی میشمـ :|
وقتی برنامش شروع میشه بالا پایین میپرم ُ شعرشو میخونمـ :||
بعد یه دفترچه ُ خودکار بر میدارمـ بهترین نقاشی هایی که از نظر من بودن ُ اسمـ طرف ُ ینویسمـ :|
بعد حتما آخرش باس کسی برنده بشه که اسمشمـ تو لیستمـ هست ._.
انقدر ذوق مرگ میشم .. :|
همین HD امروز یه فیل داد اشکمـ در اومد :|
هرچند -_- سانسور شده بود ! :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.pooyatv.ir/media/k2/items/cache/8d8f78d2b4b2d6c91566acdf5914d17a_XL.jpg
.-.

من روزی 6 ساعت کتاب می خونم که فردا یک **ی بشم. ولی تو میشینی همش کارتون نگا میکنی.
من فقط انیمیشن های بلند و باب اسفنجی رو می بینم (اونم نه توی شبکه های ایرانه داخل)