بمیرین شما ها >_<
من مامانمو میخوامـ ..
یه چی بگو دیگه نترسمـ :|
من مامانمو میخوامـ ..

(18-07-2015، 3:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:16)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:13)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رفتین ؟ /:
:|
میترسمـ .-.
خخ مگه تو هالی؟
اتاق بدتره یا هال؟(از لحاظ ترسناکی>_<)
(18-07-2015، 3:15)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:N56:
بدرود
خدانگهدار
goodbye
وداعا
сбогом
再见
再見
さようなら
چیه ؟
8 بار خدافظی کردم دیگ
ولی ب مدل ها و زبان های مختلف
(18-07-2015، 3:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:16)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخ مگه تو هالی؟
اتاق بدتره یا هال؟(از لحاظ ترسناکی>_<)
صُباهال امن ِ اما شبا بنظرمـ اتاق امن تره ! :|
توی هال دقیقا کنار بالکن ..
یه صداهایی از بیرون میاد ! S:
غزل ی چیزی بگم ؟ .-.
جونمـ در خطره ؟ >_<
جیغغ نه من طاقت شنیدنشو ندارمـ >_<
آه .. بابامم بیدار نمیشه بیاد کولر و خاموش کنه :|
البته بیدار شه من به طرز جدیدی کشته میشمـ ._.
من و پای لب تاب ببینه . تق ! :|
ن
ی چیزی بگم دیگه نترسی ؟!
بعد باید بیایم سر خاکت گ.آ رو برگزار کنیم :|
یه چی بگو دیگه نترسمـ :|