(18-07-2015، 3:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بمیرین شما ها >_<
من مامانمو میخوامـ ..
(18-07-2015، 3:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیه ؟
8 بار خدافظی کردم دیگ
ولی ب مدل ها و زبان های مختلف
غزل ی چیزی بگم ؟ .-.
جونمـ در خطره ؟ >_<
جیغغ نه من طاقت شنیدنشو ندارمـ >_<
آه .. بابامم بیدار نمیشه بیاد کولر و خاموش کنه :|
البته بیدار شه من به طرز جدیدی کشته میشمـ ._.
من و پای لب تاب ببینه . تق ! :|
ن
ی چیزی بگم دیگه نترسی ؟!
بعد باید بیایم سر خاکت گ.آ رو برگزار کنیم :|
یه چی بگو دیگه نترسمـ :|
نترس
:|
هوووووووفففففففف بالاخره گفتمش -_-
من اگه تو یکی رو نکشم .. غزل نیستمـ ..

(18-07-2015، 3:26)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم مرگم نزدیکه
بمیرین شما ها >_<
من مامانمو میخوامـ ..
(18-07-2015، 3:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیه ؟
8 بار خدافظی کردم دیگ
ولی ب مدل ها و زبان های مختلف
غزل ی چیزی بگم ؟ .-.
جونمـ در خطره ؟ >_<
جیغغ نه من طاقت شنیدنشو ندارمـ >_<
آه .. بابامم بیدار نمیشه بیاد کولر و خاموش کنه :|
البته بیدار شه من به طرز جدیدی کشته میشمـ ._.
من و پای لب تاب ببینه . تق ! :|
ن
ی چیزی بگم دیگه نترسی ؟!
بعد باید بیایم سر خاکت گ.آ رو برگزار کنیم :|
یه چی بگو دیگه نترسمـ :|
الان مامانم سحرخیزیش گل نکنه صلواتت
چرا کسی به من سپاس نمیده؟
بیشورااا>__<
نه .. من مامانمـ میخواد بره نمـاز ! :|
ساعت 5 و نیمـ باید بیدار شه .. اوفف کو تا 5 و نیمـ .. S: !