(19-07-2015، 18:25)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2015، 18:22)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2015، 18:21)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2015، 18:19)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2015، 18:17)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو چرا تو اینستا عکس نمیزاری ؟ :|
اهان راستی .. اون سکرت چتِ تلگرام رو پاک کردم ._.
اگه کاری بود خودم دوباره یه چتِ جدید وا میکنم :|
کاری داشتی نیا تلگرام و وایبر .. بیا اینستا .. اونجا هارو زیاد چک نمیکنم ..
چرا دیگه برو چک کن عکس گذاشتم...
باشه
اون دوتا قدیمیا که واسه 40 هفته پیش هستن رو میگی ؟ ._.
من از قدیمیا اینستا هستم خخ چهل هفته
نه بابا عکس جدید گذاشم چند تا برو ببیین خ استی نظرم بده
باشه ..
من قعلا برم دیگه ..
یه بارم بعد از قرنها میایم گ.آ نه پشه پر میزنه نه مگس :|
الان یعنی ما حتی م0پشه و مگس نیستیم اره
(19-07-2015، 18:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2015، 18:23)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2015، 18:22)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2015، 18:20)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2015، 18:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا ؟
یکمـ دقیق تر توضیح بده .. ( اسمـ تاییب ُ میگم ! )
مثلا من دانشجو هستم توی گوگل میزنم معرفی کتاب های پزشکی نه اونجوری که نوشتید شما
Oh yes (: !
گرفتمـ چی میگی ..
ولی حتی اگه منمـ اون ُ درست تر بنویسمـ توی لیست نمیـاد ! (:
چرا نیاد؟
کُلی موضوع در این رابطه هست ..
کلی منبع !
معلومه اونارو اول میاره !
تو خیلی چیز ها فلشخور رو میاره
من خودم گاهی چیری رو سرچ کردم نه تنها فلشخور تو صفحه ی نخست بوده بلکه گزینه نسختم بوده دقیقا یادم نیست
این موضوع هم اگه شما خودتون هم چند تا اضافه کنید خیلی بهتره ...یعنی منبع معرفی خودتون باشید و اینکه همرو به موضوع اول اضافه کنید