(20-07-2015، 20:14)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقا فرید من نویســـندهـ نشم خودکُشی میکنمـ آخهـ خعلی تلاش کردم من حقمو میخوامـ! >_<
(20-07-2015، 20:02)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2015، 19:52)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یعنی ایــن جُملت« آدرنالیــن بدنمو بهـ بینهایت رسوند ^_^!
(20-07-2015، 19:46)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نویسنـدگی! منو پیــر کَرد یکی مث ایــن 13790 میاد یه ماه بیشتر نیست ثبت نام کرده نویسنده میشه! مُدیرا با مَن چه دُشمنی ای دارن نمیدونم!
چقدر غٌصهـ خوردم ):
نویسنـده بعـدی خودتی :>
:7
زیادی اذیت شدم بخاطر نویسندگی! آخرشمـ مُدیران به اونایی که پارتی دارن بلیط نویسندگی میفروشنو مارو تو کاربر عادی سیتی تنها میزارنو اونا میرن
نویسنده در پیتی سیتی
خیلی اوضامـ خَرابهـ! :|
خُب V: چرا نویسنده نشدی تو؟