22-07-2015، 20:46
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-07-2015، 8:53، توسط saeedrajabzade.)
نقل قول: من در جواب منافعت منابعت رو نقد کردم!منابع من .-.
غزیز من من کپی پیس نمیکنم حرفام...
حرف اگه درست باشه از هر منبعی باشه برام پذیرفته ست...
وقتی از سایت افسران یا.. اسم میبرم این نشون میده دیدمشون
ولی آیا شما به خودت جرات دادی یه سر به منابع مخالف عقیده ت بزنی؟؟؟
یا با برچسب زدن بهشون حتی به خودت زحمت ندادی رفرنساشونو ببینی یا حتی مطالبشونو نقد کنی؟؟؟
برچسب ها: فتنه گر، اسراییلی، غربی، شیطان پرست، همجنسباز، بهایی، امریکایی
نقل قول: دشمن درست کردن چیه؟درمرودش تو پست قبل توضیح دادم!!!!
یه کم سرتو از ایران بیار بالاتر همسایه هاتو نگا کن
فک کردی افغانستان از اول ویران بود؟
ویران شد
فک کردی عراق خراب بود؟
خراب شد
فک کنم نمیخونی اصلا...
ترکیه و ارمنستان و ترکمنستان و آذربایجانم همسایمونن...
نقل قول: ایران الان رو با ایران صفویه قیاس نکن!الان دقیقا چ تفاوتی کرده؟؟؟
ایران اون موقع با کشورایی مثل هلند و فرانسه و روباه مکار و پرتغال و اسپانیا تفاوتی نداشت...
ایران منابع صادراتی و بازار مناسب اونا
و دارای قدرت نظامی فوق العاده بود
اسم رییس جمهور چن سال پیش ترکیه یادم رفته
به بوش گفت ما نصف اروپا رو گرفتیم ولی نشد یه وجب از خاک ایران رو بگیریم
تو الان در مقام قیاس نظامی انگلیس و آمریکایی
رابطه ایران اون موقع این جوری
تفاوتی بین ما و اروپا نبود
اونا نیرو دریایی داشتن
ما منابع بیش از اندازه
ایران الانم نفت و گاز داره
اونا قدرت نظامیشون بیشتره
زمان شاه(بین سال های 52 تا 55 ) رو میتونم مثال بزنم
که شاه از اهرم نفت برای فشار به غرب استفاده میکرد
نقل قول: تو از صد میگی بیست من میگم هشتادالان هرکی چادر سرش کنه عفیفه هرکی بی روسری بیاد بیرون خرابه عایا؟؟؟؟
ببین پسر خوب
هر چیزی تأثیر اجتماعی داره
بارها بحث کردیم
زن مرکز خانواده اس
اهمیتش صد برابر مرده
زن عفیف باشه خانواده آسمانی میشه
زن خراب باشه خانواده هم خراب میشه
نقل قول: زنی که پوشش بد دارهدقت کردی داری به مردا توهین میکنی؟؟؟
باعث میشه مردی که زن داره تحریک بشه
نسبت به زنش سرد شه!
حالا تو میگی مرد چشمشو کنترل کنه
حالا تو مردی رو در نظر بگیر که خرابه
خوب اون همون زنی که تو ذهنته که بدون نیت بد آرایش میکنه رو خراب میکنه
تو فرض کن یه بار اتفاق افتادن برا یه زن چه تأثیر بدی میذاره تو زندگیش و رابطه اش با شوهرش...
ولو خودش نخواد
مردی که با دیدن موی زن تحریک جنسی شه باید بره پیش روان پزشک
الان تو همه ی کشورا تا مردا تو خیابون زن بدون روسری میبینن تحریک میشن؟؟؟
الان با این اوضاعی که بوجود اوردید تو سی سال زن حتی اگه چادرم سرش کنه ی سری رو تحریک میکنه
ولی اگه پوشش استاندارد(مثل همه جای دنیا) عادی میشد این اتفاق نمیوفتاد..اونوقت بدون روسری تردد کردن زن ها ی چیز عادی تو جامعه میشد
مردم بهش عادت میکردن(مثل سی سال پیش که اینطوری بود و عکساشو ی بار گذاشتم...
دقت کردی حجاب اجباری فقط تو ایرانه؟؟؟ حتی عربستان که اوضاع زنا اونجام چندان جالب نیست
خیلی جالبه استدالت قبلا هم همینو اوردی برات مثال زدم و گفتم سگو آزاد گذاشتیدو سنگو بستید الان دوباره همونا رو تکرار میکنی
ی سری دلایل گنگ و مبهم... بدون هیچگونه تحقیق علمی پشتش
ابنکه زن خراب میشه و بنیان خانواده میپاشه و...
الان مثلا بنیان خانواده خیلی محکم تر از زمان شاهه که مردم آزادی پوشش داشتن؟؟؟
الان امار طلاق تو ایران خیلی پایینتر از بقیه کشورهاست؟؟؟
شاید بگی تاثیر فیلمای غربیه و فلان
ولی همین فیلما تو کشورای دیگه هم نمایش داده میشه
فقظ مختص ایران نیست
سریال حریم سلطان به چندین زبان ترجم شده....
دلیلش اینا نیست دلیلش عقده ای بار اوردن نسل جوونه...
محدودیت های بیجا و که جامعه رو سرخورده کرده...
تو همین فضای مجازی ببین این سی ساله چی بسر جوونا اوردید؟؟
تاحالا با خودت فکر کردی؟؟؟ نه فکر نکردی چون خیلی راحت همه انداختی گردن غرب و خارجی ها و ماهواره و کوفت و زهرمار خیال خودتو راحت کردی
نقل قول: متأسفانه تو انسان رو صددرصد میدونیاینا عقاید دینی جنابالی هست و برای خودت محترمن
عدل خدا زیر سوال میره
میگی زن چرا باید اگه پوشش بدی داره توسط جامعه مجازات شه
ولی مرد چشم چرون(حدأقل مجازاتی برابر زن)توی جامعه نداره
اینجاست که همون بی دینی جواب نمیده
خدای عادله که اون وقت عدالت رو گسترش میده
5)باز بی دینی اینجا جواب نمیتونه بده
اول این که شهید کسیه که شجاعت داره
شجاعت از یقین به راهت حاصل میشه
پس یعنی یک سر و گردن بالاتر از بقیس...
شهادت از نظر دین لیاقت میخواد
مردان برگزیدن که میرن
مردان برگزیده هم با درایت هستن!
هیچ وقت شهیدی نیست حرف بدی بزنه
6)نهج البلاغه رو بخون!
حکومت الهی(حتی اگه جمهوری اسلامی رو قبول نداری)اونجا نمود داره
ببین چی میگه...
خطبه 3 و 27 از نمونه هاش هستن
یا نامه حضرت به مالک اشتر
ولی حق نداری به خورد بقیه بدیش
تو بحث منطقی این عقاید هیچ ارزشی ندارند
گفتم که شما میتونی به گفته شهدا و امامان عمل کنی و زن چادری و هم عقیده خودت انتخاب کنی...
خیلیم عالی
ولی به کسی که این عقیده رو نداره کاری نداشته باش...
امیدوارم واضح سونده باشم منظورمو
نقل قول: دموکراسی:خواسته های اکثریت هر چی باشهاشتباهیه که اکقرا درباره دموکراسی میکنن
سرباز جان به جرات میتونم بگم شما از دموکراسی فقط املاءشو یاد گرفتی
دموکراسی یعنی خواست اکثریت با حفظ حقوق اقلیت و آزادی های فردی و اجتماعی + حقوق اولیه بشر
شما خواهان جمهوری هستی ولی این چیزی که هست نه جمهوریه نه دموکراسی
به این نوع حکومت میگن حکومت توتالیتر (از نوع دینیش)
شما اینو میخوای ولی مردم ایران اینو نمیخوان..
و تاریخ ثابت کرده حکومت های دیکتاتوری یا بوسیله مردمشو یا بوسیله نیروهای خارجی محکوم به نابودین...
شک نکن
(22-07-2015، 20:08)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگر انصاف و درک داشتی این حرف رو نمی نوشتی مستر..... چرا اسم فارسی برای خودت نمیزاری؟؟؟ معمولاشکلک خنده رو به عنوان شوخی می گیرن قصد بنده هم شوخی بود منطق شما جماعت همینه؟؟؟ با جدل و مغالطه؟؟؟ و قتی هم که جواب ندارید یا جواب ما سکوته یا توهین یا مسخرگی های آغایون این چیز هایی است که تو این سایت دیدم. بحث در مورد اثبات ولایته یارو می گه چرا گرونیه؟؟؟ عین گنجشک از این شاخه به اون شاخه.یک نمونه مدیر موسیقی و رفقاش از یک بار از یکیشون مدرک خواستم سکوت کرد مشت نمونه خرواره. مثل بعضی ها مثل اون دو تا شکارچی که توی بیابان می رفتند یک سیاهی دیدند یک گفت بزه یک هم گفت کلاغه وقتی رسیدند بهش اولی گفت نگفتم بزه دومی از روی لجاجت و تعصب گفت عجبا بز هم می پرد؟؟؟ اگر نمی تونید حرف علیه رهبری و امام بزنید یک نگاهی به شبکه های لس آنجلسی و فراری ها بزنید حالتون بهم می خوره از مزخرفاتشون در ضمن توی سخنرانی رهبری با دانشجویان این حرف بود که بعد از انقلاب یک جریانی راه افتاد که می خواستند آرمان های انقلاب رو بشورند بزارن کنار بله ما توی خودمون منافق هم داریم آدم توی راه حق ضربه زیاد می خوره هم از خودی هم بیخودی میگن شهدا برای ما قابل احترامن!!! چرا راهشونونمیری پمپ باد. میگن وصیت هاشون تحریف شده یک بار رفتید وصیت بیش از سیصد هزار شهید این مردم رو بخونید رفتید خونه هاشون؟؟؟؟ کسی که خودش رو زده به خواب نمی شه بیدار کرد و کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد زیر لگد دشمنش بیدار خواهد شد می گن شهدا الان اگر بودن زندان بودن جانبازا شهیدای زنده هستند می دونید حاج حمید باکری برای دوران بعد از جنگ می گه؟؟؟ دعا کنید خداوند شهادت را نصیب شما کند در غیر این صورت بعد از پایان جنگ عده ای از گذشته خود پشیمان می شوند و به ارزش ها پشت می کنند(منافقین) دسته ای بی تفاوت(قاعدین) دسته ای هم حساس مسئولیت کرده وفادار می مانند(؟؟؟؟)که در این صورت از شدت غصه ها و مصایب دق خواهند کرد خدایا مرگ مارو برسان می گن ما گماشته ایم درسته ما گماشته اسلام و شما گماشته آمریکا و صهیونیست هستین چرا ؟؟؟ چون در موقعی که جهان اسلام نیاز به وحدت دارد از درون این درخت رو می خورید اگر ما بچه ایم قاسم ابن الحسن توی کربلا با این بچه بود حماسه آفرید برای کسانی می گم که هنوز با انصاف اند اگر می خواهید کسی رو بشناسی ببینید دشمنانش دربارش چی میگن تمجید آنیست که دشمن درباره کسی بگوید این فکرا از کجا میاد؟؟؟ از ماهواره ها از کتاب های که دشمن برامون نوشته ما به عنوان مدرک دیگران رو به این کتب ارجاع می دهیم از کتاب هایی که با هدف تخریب توی دانشگاه ها تدریس می شه از شخصیت هایی که معلوم نیست با چه هدفی به عنوان اندیشمند بزرگ شدن و چون مرغ همسایه غازه برای ما هم بزرگن مگه ما بی ریشه ایم؟؟؟ از حماقت بیخودی ها خسته شدم اون هایی که خواب آمریکا رو می بینند و از خوبی هاش می گویند خدا بیدارشان کند
دوست عزیزمون در پی اثنات حرفاش گذریم به صحرای کربلا زدن...
ماشاالله به اینهمه سفسطه...
وسط بحث منطقی پای اعتقادات دینیشونو میکشن وسط بعد میگن بحت بعد به ما میگن مغالطه میکنید .-.
من نمیدونم از کجای حرف من برداشت کردید امریکا خوبه =)))
در جواب سرباز خدا گفتم کارتون تو برچسب زدن به حقایق و انداختنش ی گوشه فوق العاده و مثال زدنیه...
درمورد مدرک نمیدونم کدوم رفقا رو میگید ولی اگه منظورتون منه امکان نداره مدرکی برای حرفام ارائه نداده باشم
بفرمایید لطفا اگه منظور منم
بعدم شما از آرمان های انقلاب چی میدونید؟؟؟ جز اونچیزی که بخوردتون دادن؟!!!
انقلاب از کجا شروع شد؟ مردم چی میخواستن ؟ مجاهدین اوایل انقلاب چی شدن؟
ولایت مطلقه فقیه از کی مطرح شد؟؟؟
یه نگاهی به این گزارش بندازید بدک نیست
گرچه از قبل بهش برچسب غربی زدید...
دیگه جامعه ایران خواستار این دگم اندیشیا نیست و دورانش به سر اومده
حالا پای حسین ابن علی و شهدا و امامان و 124 هزار پیامبر رو بکشید وسط
تاعاغا و آقازاده ها راه چپاولشون باز شه و مردمم هر روز به ی بهونه ای(بدحجانی و آب بازی و...) تو سرشون بزنن
ولی جامعه دیه از حق حداقل آزادی هاش نمیگذره و ی راهی برای مبارزه پیدا میکنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://trainbit.com/files/0308701884/1.pdf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://trainbit.com/files/1308701884/2.pdf
http://trainbit.com/files/7308701884/3.pdf