(22-07-2015، 23:00)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کصافط .. حالا فردا پس فردا بیا ببین من بالاخره موضوعش ُ میزنم .. بعد من هرهر بهت میخندم ! -_-
(22-07-2015، 22:57)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2015، 22:56)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2015، 22:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2015، 22:53)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خنگول نظرت ُ درباره عکس بگو ! :|
انشالا ازدواجت برات هلیکوپتری میزنم
والا انجمن جدیده دیگه چ نظری بدم
انجمن هنرو که نممیگم -_- ..
قراره با یه گوگولی یه مصاحبه زده بشه .. !
توی انجمن فرهنگی هم میزاریمش !
با کی هس حالا مصاحبه
کل بازیگرا ُ مجریا .. !
مثل عمو پورنگ :|
رامبد جوان +--(..*)
و .. ! :|
گرفتی ؟
(22-07-2015، 22:57)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بچم زیاد فکر میکنه ._.
(22-07-2015، 22:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2015، 22:54)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شُما دیگه مال کدوم محله این .-.
سلام:|
جیغغغغ امیر علی باورت نمیشه ^_^
خودم میخوامـ به رامبد جوان پیام بدم ._.
آه چه ذوق مرگ شدم من ! :|
حالا رامبد جوان خیلی ادم بزرگیه:|
یک ادم خلاق ولی معمولیه:|
:|
خوب میشی .__.!
(22-07-2015، 23:01)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقـــد طولانـی نگیـرین -_-
__
سلــآم .-.
نقل :|
تو نمیخوای اون آواتارتو عوض کنی ؟ -_-