24-07-2015، 1:19
(24-07-2015، 1:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدا کنه کودک درونش زنده باشه
(24-07-2015، 1:13)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پویا مدیر بود؟
چرا اوتارش اینجوریه پس؟
کلا از اول فاز غم بود این پسر!![]()
نقل قول: بچه بودیم دیگه دیگه :Sاره احساس کردم! ولی امیدوارم منظورت شاد تر و سرزنده تر شدن باشه
اخلاقم خیلی فرق کرده :|
(24-07-2015، 1:18)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 1:16)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اواتار کارتونی گذاشتم ؟:O
(24-07-2015، 1:14)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 1:12)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بچه بودیم دیگه دیگه :S
(24-07-2015، 1:11)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پر رو نشو دیگه :|
اصن می دونی چیه؟ می خوای بگم هرکاری که می گفتم می گفتی چشم ارباب؟! بگم؟ بگم؟
اخلاقم خیلی فرق کرده :|
میدونستی من و تو بین مدیرها تنها کسی بودیم اواتار های کارتونی قرار میدادیم
خدایا منو بکش :|
اره یادت رفته اون میمون متحرک خخخ
وا چرا ؟برو کودک درونتو زنده کن اگه میخوای سرزنده باشی